Knepent Ski-tap mot Oppsal

Magnus Svennevik var Skis bestemann fremover i banen med sine syv scoringer. Her fra hjemmekampen mot Elverum 2 tidligere denne sesongen.

Magnus Svennevik var Skis bestemann fremover i banen med sine syv scoringer. Her fra hjemmekampen mot Elverum 2 tidligere denne sesongen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

OPPSAL: Skis håndballherrer tapte 23-21 borte mot Oppsal tirsdag kveld. Gultrøyene ledet med 11-10 til pause og fikk en meget god start på kampen. Laget var tidlig oppe i en 6-1-ledelse. Så begynte det å kladde.

- Jeg vet ikke om vi trodde at dette skulle bli lett, eller hva som skjedde, men det stoppet helt opp, sier spillende Ski-trener Ole-Stian Rødal.

Annen omgang ble en jevn affære og lagene fulgte hverandre nesten helt til døra, men et par undertall for Ski gjorde at hjemmelaget snek seg de nødvendige målene foran.

Rødal var ikke imponert over eget lags angrepsspill.

- Vi slet med avslutningene og brant enormt mange sjanser. Vi skjøt keeperen deres god, og da fikk de en del enkle scoringer fremover, sier han.

Skis keeperpar sto hver sin omgang og gjorde sine saker bra. Gultrøyene hadde god kontroll på hjemmelagets angrepsspill. 23 mål bakover på bortebane må sies å være godkjent.

- Det skal holde til seier, mener Ski-treneren.

- Vi har spilt oss ned i gjørma

Oppsal passerte Ski med sin seier i dag, og nå begynner Ski-treneren å titte seg litt over skulderen. Det er kort vei ned til bunnen av tabellen.

- Nå har vi spilt oss ned i gjørma, for å si det rett ut. Fortsetter vi som mot Oppsal i kveld havner vi også  langt nede, det er det ingen tvil om, sier han.

Ski møter Oslo-Studentene neste tirsdag, som ligger på andre plass på tabellen.

- De er blant de bedre lagene i divisjonen, og jeg håper vi er fulltallige da. Vinner vi mot Oslo-Studentene har det egentlig vært en grei høstsesong, sier Ole-Stian Rødal.

 

Artikkeltags