Det meste gikk på tverke for Follo HK i toppoppgjøret hjemme mot Kolstad. Spesielt første omgang var ille, og Kolstad ledet 17-8 til pause.

Trønderne kom til Langhus med et lite favorittstempel. Et entusiastisk hjemmepublikum - 794 i tallet - gjorde sitt for å skape håndballfest i Follotrykk Arena. Men rødtrøyene klarte ikke å varte opp med tilsvarende festspill på banen.

SE BILDESERIE FRA KAMPEN HER

- Vi vant faktisk andre omgang. Jeg synes vi har lagmoral og jobber. Vi står på og møter jo et bra lag. Vi stresser altfor mye i første omgang og gjør mange personlige feil. Det var mye nerver hos oss i dag, sier Follo-trener Valter Perisa.

LES OGSÅ: Strek i regningen for Follo HK: Olafsson ute med gips

Tidlig dusj

Stian Gabrielsen fikk en tidlig tur i dusjen etter seks minutter av andre omgang da han fikk sin tredje tominutter. Det ble naturligvis ikke noe lettere å være Follo da han så det røde kortet.

- Dette var ikke gøy. Vi hevet oss litt i andre omgang, men det var ikke bra nok. Vi spiller ikke bra, dessverre. Det var en god motstander, men likevel skal vi ikke pisses på så mye her hjemme, sier Follos playmaker Espen Røhmer.

Fem minutter før slutt ble han stoppet med et velrettet slag mot halsen, som naturligvis endte med direkte rødt kort til Kristoffer Østmo hos Kolstad.

- Jeg overlever, sier Røhmer og rusler mutt mot garderoben.

Fire poeng bak

Nå leder Kolstad 1. divisjon med 18 poeng, to poeng foran Viking og fire foran Follo, som fortsatt ligger på kvalifiseringsplassen. Follo HK har to poeng ned til Sandefjord.

- Vi gjorde mye vanskelig for oss selv i første omgang, spesielt de første 10-15 minuttene. Da kunne motstanderen gå opp i en stor ledelse. Men sånn er det; de er det beste laget i 1. divisjon. De viser det og viser at de skal slå oss på vår hjemmebane. Sånn er det i håndball. Vi tapte i dag, men jobber videre. Vi har jo også en kamp mot Kolstad på deres bortebane, sier Valter Perisa.

Han ser noen lyspunkter tross alt - og gleder seg over å ha flere gode spillere foran mål. Og rammen rundt kampen var upåklagelig.

- Det er veldig artig å se så mye publikum som hadde lyst til å komme og se på oss i dag, sier Perisa.