Follo var nær poeng hjemme mot Drammen i kveld, men det ble ettmålstap 29-30. En fabelaktig innspurt var ikke nok. Begge poengene ble med til Buskerud.

Follo lå under 3-7 etter drøye ti minutter. Det så lyst ut da rødtrøyene scoret fire på rappen på tre og et halvt minutt, men 7-7 og 8-8 var det nærmeste Follo kom i første omgang. Stillingen i Follotrykk Arena er 13-17 til pause.

- Var det forsvarsspillet som ødela for dere i dag?

- Det er lett å tenke det når vi slipper inn 30 mål. Vi ser det er stor forskjell på første- og andreomgang. I andre slipper vi inn 13 og lykkes voldsomt taktisk når vi går ut med to merker. Vi kommer inn i matchen fra å ligge under med seks mål og er nær poeng, det er fantastisk bra! sier Follo-trener Frode Scheie.

BILDER FRA KAMPEN

- God lagmoral

Håvard Åsheim startet mellom Follo-stengene, mens Konstantin Madert kom inn etter 17.30. Tyskeren var god utover i andre omgang.

- Vi var gode i perioder. Vi starter egentlig ganske bra, men bommer. Vi gjør en god lagmoral ved å prøve å komme tilbake igjen. Vi lå under en del, men kom tilbake, sier Magnus Jøndal. Vingen var som vanlig en viktig drivkraft i Follos offensive spill.

Andre omgang var bedre bakover. Konstantin Madert spilte seg opp og hadde blant annet en strafferedning.

Magnus Søndenå reduserte til 29-30 et halvt minutt før slutt, og da ble det skikkelig temperatur på Follo-benken. Frode Scheie tok timeout med fire sekunder igjen å spille. Espen Røhmer overtok som keeper de siste sekundene, men Follo nådde aldri frem til gjestenes mål.

- Gutta skal ha honnør for at de står opp og fighter i dag. Dette er dramatisk forbedring siden onsdag. Dette er bedre enn på Stord hvor vi også var nærme. Drammen er et lag som har kontinuitet spiller kollektivt og har tapt med ett mot Elverum og Haslum. I dag var det deres tur til å vinne med ett, sier Frode Scheie.

DU KUNNE FØLGE KAMPEN KAST FOR KAST HER!