Viking knuste Follo HK

Follo HK-trener Jan-Ivar Lorentzen var naturlig nok ikke fornøyd med  tidenes første Follo-tap i Follotrykk Arena. FOTO: CHRISTINE HEIM

Follo HK-trener Jan-Ivar Lorentzen var naturlig nok ikke fornøyd med tidenes første Follo-tap i Follotrykk Arena. FOTO: CHRISTINE HEIM

Av
Artikkelen er over 9 år gammel
DEL

LANGHUS: Viking ble det første laget som beseiret Follo HK i Follotrykk Arena, da de tirsdag  vant 35-28 over de røde. En helt forferdelig start på 1. omgangen for Follo HK sin del gjorde at Viking ledet 20-15 ved pause. Follo HK lå under med ni mål etter 21 minutter.

Etter fem minutter av 2. omgang var Follo HK tre mål bak, men nærmere kom ikke Jan-Ivar Lorentzens menn. Follo HK-treneren hadde følgende å si om det å tape i Follotrykk Arena for første gang.

– Det er drittsurt, men jeg fryktet det litt. Jeg sa til spillerne før kampen at Viking er den største og verste utfordringen vi kan få her, sier Lorentzen.

BILDESERIE FRA KAMPEN

- Målvaktene var svake

Som mot Haslum i forrige kamp kom Follo skjevt ut av startblokkene. Viking spratt opp i 11-4-ledelse før kvarteret var spilt.

– Vi bommet mye fremover.  Vi bommet på alt vi fikk av sjanser de første ti minuttene. Den største forskjellen var imidlertid målvaktsspillet. Vi hadde én redning på de åtte første skuddene. På den andre siden var det åtte redninger på de ti første skuddene, sier Lorentzen.

Han er ikke enig i at forsvarsspillet var for lite aggressivt.

– Det er det folk på tribunen sier hver gang vi har tapt en kamp, sier Follo-treneren.

– Men det virket passivt innledningsvis. Det bedret seg jo i 2. omgang?


– Jeg vil heller velge å kalle det taktisk dumskap fra spillernes side. Den største grunnen til at vi tapte i dag var at en lagdel ikke fungerte, og var direkte svak i nesten 60 minutter, avslutter Lorentzen.

Det var 1035 tilskuere i Follotrykk Arena i dag.

Postenligaens toppscorer Kjetil Strand sto over for Viking. Han skal under kniven denne uken. Follo HKs Magnus Jøndal måtte ut med en lårhøne tidlig i 1. omgang.

DU KUNNE FØLGE FOLLO HK – VIKING HER

Artikkeltags