Follo HK leverte sesongbeste mot serieleder Elverum hjemme i Follotrykk Arena søndag kveld. I hvert fall de første 18 minuttene.

Follo ledet både 8-5, 9-6 og 10-7, men så hentet Elverum inn ledelsen og gikk fra. Ved pause ledet Elverum 16-13.

De tilreisende supporterne fra Hedmark skapte et herlig lurveleven på tribunen, og det smittet over på hjemmelaget, som leverte en strålende start på kampen.

Du ser bildene fra kampen HER.

Etter 40 sekunder satte Magnus Søndenå inn 1-0. Publikum trodde knapt det vi fikk se. Bunnlaget Follo var i førersetet mot serieleder Elverum!

Kristian Sæverås begynte mellom Follo-stengene søndag kveld, og han sto godkjent. Ikke minst reddet han et straffekast etter 13 minutter i første omgang. I neste angrep skjøt Stian Gabrielsen et frekt underarmsskudd opp i krysset til 8-5.

Fra tre foran til tre bak

Henrik Bielenberg satte inn 10-7 etter 17.50. Så begynte problemene for Follo. En del spillerbytter rev opp den gode flyten rødtrøyene hadde i den flotte første halvdelen av omgangen. Follo-ledelse 10-7 ble til 10-12 på fem og et halvt minutt.

Magnus Søndenå hadde ikke tenkt å gi seg. Halvannet minutt før pausen satte han en frekk lobb av en syvmeter i buret til 13-15. Men hedmarkingene økte til 13-16 rett før hvilen.

Follo begynte like bra i andre omgang som i første. Joakim Patriksson, Magnus Jøndal, Magnus Søndenå (straffe) og Vasja Furlan brakte endelig Follo foran igjen med 17-16 etter 8.37. Men fra Elverums påfølgende timeout og ut kampen var bortelaget i føringen. Til slutt sikret serielederen seg enda en topoenger. Tavla viste 22-25.

Du kunne følge hvert kast i kampen HER