Braktap i serieåpningen

Mats Grande og Ski Icehawks tapte 2-8 mot Prinsdal i sesongåpningen.

Mats Grande og Ski Icehawks tapte 2-8 mot Prinsdal i sesongåpningen.

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

OSLO: Ski Icehawks tapte hele 8-2 mot Prinsdal i serieåpningen i 2. divisjon søndag. Andre Iversen og Henrik Johannisson var bortelagets målscorere.

– Vi holdt noenlunde følge i 50 minutter. Med ti minutter igjen røk vi på en utvisning på fem minutter etter en knetakling, sier trener Morten Iversen.

Det ble spikeren i kisten for gultrøyene. Prinsdal satte inn tre mål de siste ti minuttene.

– Vi tapte mot et bedre lag. Vi kom aldri helt opp på vårt beste mot et rutinert Prinsdal-lag. De har mye rutine og en del kilo eksta, forteller Iversen.

Likt mannskap

Icehawks er mer eller mindre det samme laget i år som i fjor. Iversen forteller om iskrigere som er nødt til å prestere jevnere.

Se hele troppen i faktaboksen til høyre!

– Bunnivået vårt i fjor var rett og slett begredelig. Målet er å løfte det laveste nivået, forteller treneren.

Det sier treneren vel vitende om at Ski kan hamle opp med de aller fleste i divisjonen - hvis de presterer maksimalt. Treningsgrunnlaget kan bli litt for tynt mot noen av lagene, men det er sånn klubben og styret har lagt det opp.

– Vi må jobbe ut fra de forutsetningene vi har, men treningsgrunnlaget gjør det vanskelig mot de aller skarpeste.

Må forbedre det defensive

Iversen trekker frem det offensive spillet som et av lagets styrker, til tross for bare to mål søndag. Laget scorer mange mål, men slipper også inn litt for mange. Det defensive har stort potensial for å bedres, mener treneren.

– Vi må bli grundigere i det vi foretar oss i den defensive fasen. Vi tar litt for lett på ting noen ganger, og det blir vi straffet for. Det er ikke forsvarsrekken, men forsvarsspillet som må forbedres, understreker Iversen.

Artikkeltags