Moro på snø og pølser på grillen på Østre Greverud

POPULÆRT: Familiedag med Skiforeningen på Østre Greverud gård i Oppegård i 2016.

POPULÆRT: Familiedag med Skiforeningen på Østre Greverud gård i Oppegård i 2016. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Søndag inviterer Skiforeningen Sørmarka og skigruppa i Oppegård IL til en dag for hele familien med skileik, rebus og konkurranser på Østre Greverud gård.

DEL

OPPEGÅRD: – Godt med litt nysnø, ellers har vi godt med snø på golfbanen allerede, sier Svein Skrattalsrud med et smil.

Lederen av Skiforeningen Sørmarka krysser fingrene for at værgudene viser seg fra sin beste side søndag. Da inviterer Skiforeningen Sørmarka og Oppegård ILs skigruppe til familiedag på golfbanen, Østre Greverud gård.

Det vil bli tilrettelagt for ulike skiaktiviteter som blant annet familierebus, skileik med instruktører og ulike konkurranser. Arrangementet er gratis for alle. Ta gjerne med egen mat for grilling på utplasserte bålpanner. Det er også mulighet til å kjøpe forfriskninger i kiosken til Oppegård IL.

– Familiedagen på Greverud har vært arrangert i en årrekke, og blitt et populært og tradisjonsrikt arrangement. Vi kan garantere gode skiforhold uansett vær. Velkommen på søndag! ønsker Skrattalsrud.

LES OGSÅ: Splitter nye løypemaskin klar for å sette spor etter seg

Venter stor pågang

Arrangementet starter klokken 11 og varer frem til klokken 14. Dette er en dag det ventes stor pågang av store og små til skileiken og løypene på golfbanen. Derfor kan du ikke kjøre helt opp, men parkere ved grusbanen ved klubbhuset.

LES OGSÅ:  Unna vei, her kommer jeg! Skiforeningens familiedag 2016

Artikkeltags