ØB-journalisten tabbet seg ut: Kom en uke for sent på jobb

KLARE: Koret SkiMix og dirigent Ulf Krupka er klar for konsert i Ski nye kirke søndag kveld. Her fra øvelsen torsdag kveld.

KLARE: Koret SkiMix og dirigent Ulf Krupka er klar for konsert i Ski nye kirke søndag kveld. Her fra øvelsen torsdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det går litt hurramegrundt nå om dagen. Julestria i redaksjonen gir seg enkelte helt spesielle utslag.

DEL

SKI: Jeg ante fred og ingen fare da jeg dro ut på øvelse med blandakoret SkiMix i Ski nye kirke torsdag kveld. Hellig overbevist om at jeg skulle lage en fin forhåndssak om konserten deres neste helg. Men den gang ei.

- Men det er på søndag..., sier dirigent Ulf Krupka.

Og jeg bråvåknet fra zombietilværelsen som lett kan melde seg når det går i hundre både i jobb og privat. Det har lett for å bli såpass, for at julefreden skal senke seg om snaut to uker.

Det hadde naturligvis hjulpet å lese mailen ordentlig. Men at det er søndag 10. desember allerede nå på søndag, kom som en overraskelse på meg. Tiden kan vel virkelig ikke gå SÅ fort nå som vi alle har så mye å gjøre?

Juleoratorium

Altså ble det aldri noen forhåndsomtale i fredagens papiravis, som naturligvis var ferdigtrykket flere timer før jeg var på korøvelsen. Men du som leser oss på nettet, får i hvert fall sjansen til å komme...

Juleoratorium av Camille Saint-Saëns er hovedverket under konserten, som starter søndag 10. desember klokken 18.00. Altså NÅ på søndag. Man får også høre Panis Angelicus av Cesar Franck.

SkiMix medvirker, med solistene Åshild Skiri Refsdal (sopran), Eva B. Landro (mezzosopran), Silje Vatne Heggem (alt), Øystein Stensheim (tenor) og Christopher Pedersen (baryton). Bjarne Sakshaug sitter ved pianoet, og Anders Hovind spiller harmonium. SkiMix' dirigent Ulf Krupka leder det musikalske denne kvelden. Publikum får også bli med på allsang.

- Når vi har større prosjekter, opptrer vi ofte sammen med andre kor. Nå er det bare oss, de fem solistene og de to instrumentalistene. Dette blir en urfremføring av det spesielle arrangementet for harmonium og piano, sier Ulf Krupka.

SkiMix øver i Ski nye kirke hver torsdag klokken 19.00. Første gang etter julepausen er torsdag 18. januar klokken 19.00. De ønsker seg naturligvis nye medlemmer. Spesielt tenorer og basser er velkomne.

Lykke til med konserten! Vi prøver igjen neste jul.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken