NORDRE FOLLO: Arbeiderpartiet inviterer til en digital markering av dagen.

Her kan du se markeringen på deres facebooksider

– Vi skal holde på tradisjonene våre, men må gjøre mye på nye måter. Det røde flagget skal heises på Folkets Hus, Ordførerens skal holde tale for dagen og det blir politikk, sang og musikk. Alt skjer digitalt på internett og sosiale medier i år, men jeg tror allikevel det blir en flott dag og en verdig markering av en bevegelse som har mye å være stolt av, sier leder i Nordre Follo Arbeiderparti, Morten Ellingsen.

Alt strømmes via Nordre Follo Arbeiderpartis Facebook-side.

Program for dagen:

09.00: Flaggheising utenfor Folkets Hus i Ski. Appell ved Gunvor Eldegard og sang ved Johnny Palmar Hide.

10.00: Tale for dagen ved ordfører Hanne Opdan.

11.00-14.00: Nasjonal markering med Arbeiderpartiet sentralt. Ap-leder Jonas Gahr Støre, LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og SV-leder Audun Lysbakken taler. I tillegg hører man fra tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland og de tidligere statsrådende Kristin Halvorsen (SV) og Thorbjørn Berntsen (Ap).

15.00: Kulturdugnad fra Rådhusteatret i Ski. Arbeidersanger og -musikk ved Johnny Palmar Hide, Geir Olav Nikolaisen, Geir Hongrø, Kjell-Arne Ekeberg og Hege Kristoffersen Solberg.

– Arbeiderbevegelsen har alltid vært en kulturbevegelse der sang og musikk har stått sterkt. Særlig er dette viktig på 1. mai. Vi er derfor veldig takknemlige for at lokale musikere og Rådhusteatret i Ski stiller opp og bidrar til at 1. mai også i år blir en kulturdag, sier primus motor for kulturdugnaden og leder i Ski og Kråkstad arbeiderlag, Ove Kjølstad.

Slik ble dagen markert i fjor:

LES MER: 1. mai i Ski: Fattigdom, #metoo og egne boliger for alle

LES MER: Fyrte løs mot regjeringen: – Store forskjeller er gift for det norske samfunnet

Bildeserie

Se hvem som var på 1. mai-markering i Ski