Er snømannen Olaf den største i Follo?

NOEN HØYERE? Snømannen i Hageveien 3 i Ski er tre meter høy.

NOEN HØYERE? Snømannen i Hageveien 3 i Ski er tre meter høy. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Den største snømannen står i Østagløttveien i Oppegård, mener familien Slommerud. Olaf er 2,3 meter. Nå har han fått en sterk utfordrer i Ski

DEL

OPPEGÅRD: En stige måtte til for å få hodet på plass på snømannen og dermed legge siste hånd på verket.

– Han heter selvsagt Olaf, skriver Stephen Slommerud i en hyggelig hilsen til ØB.

Da vinterferien startet med kram nysnø perfekt for å lage snømann, var ungene ikke vanskelige å be.

– Snøballrullingen startet på andre siden av huset og ned en bakke før den endte opp på siden av huset, forteller småbarnsfaren i Østagløttveien.

Han fikk god hjelp av barna Liam, Casper og Ronja Slommerud og Laura Radgowska. De brukte tre timer på å lage den 2,3 meter høye snømannen. Olaf er navnet på den vimsete snømannen i Disney-filmen Frost, og selv om ikke Olaf i Østagløttveien vimser snø mye nå, fikk han det samme navnet. Bare vent til våren kommer og han begynner å smelte!

Nå gleder store og små i familien Slommerud seg til å en vinterferie der det virkelig er mulig å kose seg på snø og ski.

Sent mandag kveld kommer imidlertid en sterk utfordrer inn på teppet: en kjekk kar fra Sloratoppen på Langhus. Linn Marthinsen har ikke målt ham, men ser ikke bort fra at dette kan være rekorden i Follo.

Tirsdag morgen tikket et nytt bilde inn på ØBs tipsmail. Fra Zegora har vi gått inn foto av en kjempestor snømann i Hageveien 3 i Ski. Den er målt til tre meter.

Noen høyere?

Snømannen Olaf er 2,3 meter høy. Karen fra Sloratoppen er foreløpig av ukjent høyde. Den i Hageveien i Ski er tre meter.

Dersom andre i Follo lager en snømann som er enda høyere enn disse, hører vi gjerne fra dere. Eller kanskje noen har laget en snøløve, snøhvite saker eller rett og slett Snøhvit?

Send oss bilder på Facebook eller tips@oblad.no.

Artikkeltags