Godt besøk under sesongens første snødag i Ingierkollen

VALSEN: Kristin Larsen snodde seg elegant ned bakken i Ingierkollen på årets første snødag. (Foto: Eirik Løkkemoen Bjerklund)

VALSEN: Kristin Larsen snodde seg elegant ned bakken i Ingierkollen på årets første snødag. (Foto: Eirik Løkkemoen Bjerklund)

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

KOLBOTN: – Jeg har aldri sett så store snøhauger her før, utbryter Kristin Larsen, mens hun peker oppover i bakken i Ingierkollen.

Snømaskinene har virkelig fått vær å jobbe med i det siste, og lørdag var det vinterens første snødag i Ingierkollen. Med temperaturer rundt -11 celsius hadde kanonene en enkel jobb med å produsere snø til de glade skikjørerne.

– Dette var veldig deilig, og det var godt å komme seg ut en tur, forklarer Larsen. Hun fikk ikke nye ski til jul, og selv om hun var godt fornøyd med skiene hun hadde på beina, hadde hun også en liten formaning til husbonden:

– Kanskje det var nye ski jeg skulle fått til hjul, sier hun leende.

Allerede vært i bakken

Kompisene William Enock (12) og Stian Kronlund (13) fra Kolbotn hadde også tatt seg en tur i bakken. Begge har allerede vært en tur i bakken, men det var på Gol i Hallingdal.

LES OGSÅ: Bakkene åpner 3. juledag

– Hvordan er det med vinterens første tur i Ingierkollen?

– Bra, svarer en samstemt og oppglødd duo.

Har byttet utstyr

Kompisene har allerede klart å falle og slå seg, men humøret bar ikke preg av det. Enock har byttet fra snøbrett til twintip-ski, mens kompisen fortsatt sverger til brettet.

– Du syntes det var for vanskelig, du, erter Kronlund, mens Enock kontrer kjapt:

– Snowboard ble litt kjedelig, smiler han.

Klikk deg tilbake til forsiden av ØB.no her!

Artikkeltags