SKI: Du kan kjøpe både lodd og snurre lykkehjulet hvis du ønsker å gi de elleve år gamle fotballgutta en hjelpende hånd på veien mot cupdeltakelse både i Göteborg cup i mai og i Norway cup i månedsskiftet juli/august. Snurrer du på Lykkehjulet i dag, kan du vinne ett av de mange gavekortene som Nordby IL har fått inn i premier. Noen av de unge fotballspillerne har prøvd lykken selv, kanskje i håp om å vinne billetter til fri eksempel Tusenfryd. Det er vel noe alle fire drømmer om.

– Nei, for pappaen min jobber på Tusenfryd, så jeg kommer inn uansett, sier Markus med et smil.

– Jeg har lyst til å vinne gavekort til Sprett, erklærer Leon.

ØBs journalist må bli forklart at Sprett ligger i Askim og har både trampolinepark, minigolf og bowling. Snurr Lykkehjulet! Både David og Leon har forresten vunnet godteri nok til å sikre lørdagskosen.

Da undertegnede møter dem utenfor Meny i Nordbyveien, har de fire stått der i en time allerede, sammen med to voksne. En halvtime til, så er det spillerbytte og nye medlemmer fra Nordby IL kaster seg inn i kampen. Frem til klokken fire lørdag har du muligheten til å teste vinnerlykken.

Gleder seg til å reise på cup for første gang

Så langt er guttene ganske fornøyd med responsen fra de forbipasserende. Hva skal inntektene fra loddsalget og lykkehjulet gå til?

– Slik at alle fotballspillerne kan bli med på cup i Gøteborg og på Norway cup, forklarer David.

Det er første gang G2011 i Nordby IL skal delta på fotballcuper utenfor nærområdet. Det gleder de seg til.

– Fordi det er gøy å reise og spille fotball, sier en av dem.

– Og være sammen med venner, kommer det fra sidemannen.

Har du lyst på litt spenning i hverdagen en ganske så grå lørdag, vet du hvor du finner Lykkehjulet til Nordby IL.