Klare for folkemusikk fra hele verden

SPILLER OPP: Sofiemyr skolekorps spiller musikk fra hele verden under lørdagens konsert. Her fra Grieghallen i sommer.

SPILLER OPP: Sofiemyr skolekorps spiller musikk fra hele verden under lørdagens konsert. Her fra Grieghallen i sommer. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sofiemyr skolekorps er en bereist gjeng som har vært på mange spennende turer.

DEL

KOLBOTN: De har blant annet vært på korpstur til Tyskland, Skottland og Kina, for å nevne noe. Denne høsten kan du få bli med korpset på en musikalsk rundreise. Tema for årets høstkonsert i Kolben er nemlig «Folk Music Around the World».

– Vi lover en spennende, fargerik og variert konsert, sier hovedkorpsets dirigent Trond Nilsen.

– Det er veldig gøy å ta en sånn rundreise hvor vi kan bli kjent med folkemusikk og tonedrakter fra andre land og kulturer. De yngste medlemmene skal også være med på reisen, og aspirantene som begynte i høst skal allerede være solister med hovedkorpset. Juniorkorpset skal ut på sin egen reise denne konserten, og vi kan røpe såpass som at vi skal på safari, sier dirigent Ingvild Dahl Kjendseth.

Korpset gleder seg til å fylle sal 1 i Kolben lørdag den 10. november. Avreise er kl. 15:00, og Eivind Hovden, som blant annet spiller slagverk i Kolbotn Konsertorkester og er tidligere korpspappa i Sofiemyr, vil være reiseguide og lose oss trygt gjennom denne eventyrlige rundturen.

Du får tak i billetter på Kolbens nettside.

Artikkeltags