SOFIEMYR: Onsdag hadde skolen en stor markering av at det er ti år siden tidligere Sofiemyr skole, Fløysbonn skole og Sofiemyråsen skole ble slått sammen til én stor skole.

Hvert enkelt bygg er eldre, men det er altså ti år siden sammenslåingen.

Ordfører Thomas Sjøvold var blant gjestene som hadde en flott høstdag i solskinnet. Elever og ansatte, kommunalsjef, tidligere rektor og FAU hadde også tatt turen til feiringen.

Oppegårds lengste

De koste seg med taler, underholdning og kakespising. Feiringen foregikk utenfor Fløysbonn-bygget, der Oppegårds lengste kake fikk bein å gå på. Ikke minst gikk alle i et langt tog rundt alle de tre skolebyggene.

– Jeg er stolt over å være rektor ved denne skolen, understreket Linemor Bjørnstad fra scenen, til stor applaus fra de fremmøtte.

Skolen har «Mestring for livet» som motto. Sofiemyrtoppen skole er Oppegård kommunes eneste 1- til 10- skole, og den er også unik på den måten at den har en egen avdeling for elever med spesielle behov.

Skolen er også den største i kommunen både med hensyn til antall elever og antall ansatte, og har ca. 610 elever og 100 ansatte.