Solveig Schytz innstilt til Venstres sentralstyre

INNSTILT: Solveig Schytz fra Ås er innstilt av valgkomiteen i Venstre som medlem av sentralstyret i partiet.

INNSTILT: Solveig Schytz fra Ås er innstilt av valgkomiteen i Venstre som medlem av sentralstyret i partiet.

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

OSLO: Valgkomiteen i Venstre har presentert sin innstilling til Venstres sentralstyre.

Som nye medlemmer i sentralstyret foreslår valgkomiteen Sveinung Rotevatn, Guri Melby, Solveig Schytz og Trine Noodt.

– Jeg takker for tilliten fra valgkomiteen som har innstilt meg som sentralstyremedlem i Venstre. Er ydmyk for tillit og oppgaver og vil gjerne bidra enda mer for Venstre i årene som kommer. Nå blir det opp til landsmøtet som velger, takk for tilliten så langt, jeg lover å gjøre mitt beste, kommenterer Solveig Schyts til innstillingen.

– Solveig Schytz er en dyktig organisator og en markant politiker innenfor miljø og samferdsel i Akershus, og Trine Noodt er en av Venstres viktigste liberale stemmer i Nord-Norge, sier leder av valgkomiteen Espen Ophaug.

Dagens ledertrio Trine Skei Grande, Ola Elvestuen og Terje Breivik tar alle gjenvalg, men bakover i rekkene kan det bli utskiftinger.

– Med en større stortingsgruppe har det vært viktig for valgkomiteen at sentral- og landsstyret utvides med nye, dyktige politikere som i dag ikke er sitter på Stortinget. Venstre har en klar ambisjon om å bli et større parti, og da er det viktig å bygge et lag av stortingsrepresentanter og sentral- og landsstyre som sammen løfter partiet videre mot valgseier og regjeringsdeltagelse i 2017, sier Ophaug.

Artikkeltags