Tungvekterne har vært på La Manga for å se og kommentere fotball. For Magnus sin del gikk det sånn passe, både med kommenteringen, matlagingen og ikke minst med det spanske språket. Knut benytter også anledningen til å avsløre historien bak den legendariske strafferedningen til Magnus på en Kolbotn-trening. Vi snakker litt håndball også, Follo-damene har rykka ned og gutta er i ferd med å gjøre det samme.

Til helga kommer Elverum på besøk, og de har med seg landets flotteste håndballsupportere, Taiga'n, som på eget initiativ bidrar til at spillerne på Follo Rullestolhåndball kan få spille cup i Nederland. Vi har fått nytt teknisk utstyr i podcast-studioet, og det betyr mange og nye muligheter, blant annet kan vi krydre sendingene med festlige lyder, noe Knut synes er kjempegøy

Flere plattformer

En annen nyhet er at podkasten nå er tilgjengelig på flere plattformer enn sist. Nå kan du lytte også via blant annet Spotify, iTunes, Google Podcasts, Apple Podcasts, Pocket Casts, Radio Public, Breaker, Overcast og Anchor.

Velg din favorittplattform ved å klikke på lenkene.