Spennende program fra unge pianister i Ski

KONSERTKLARE: Julie Yuqing Ye og Olga Jørgensen har satt sammen et program med kvinnelige komponister i fokus, men med et av firhendiglitteraturens standardverk

KONSERTKLARE: Julie Yuqing Ye og Olga Jørgensen har satt sammen et program med kvinnelige komponister i fokus, men med et av firhendiglitteraturens standardverk Foto:

Av

Førstkommende torsdag kl. 19.30 kommer to unge fremadstormende pianister til Ski for å gi til beste et meget spennende program for firhendig klaver i Rådhusteatrets foajé.

DEL

SKI: Julie Yuqing Ye og Olga Jørgensen har satt sammen et program med kvinnelige komponister i fokus, men med et av firhendiglitteraturens standardverk - Frants Schuberts Fantasi i f-moll - som akse.

Her er det duket for befriende gjenkjennelse kombinert med viril oppdagelsesglede i et felt som er historisk underkjent, men som det definitivt er i tiden å hente frem.

Hvem har vel hørt om Mel Bonis, Marie Jaëll og Carlotta Ferrari? Vi aner at her vil det dukke opp ukjente perler. Bli med på en spennende oppdagelsesferd. Agathe Backer Grøndahl og Cécile Chaminade er nok mer kjente navn. Grieg og Stravinsky er det definitivt.

Velkommen til en ytterst innholdsrik konsert. Bill. á kr. 200,- Arr. Ski historiske konserter

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken