SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Klarer England å holde nullen mot Bulgaria?

England og keeper Jordan Pickford har sluppet inn mål i fire av de siste åtte hjemmekampene.  (AP Photo/Martin Meissner)

England og keeper Jordan Pickford har sluppet inn mål i fire av de siste åtte hjemmekampene. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av

Bulgaria har scoret i ti av de siste elleve kampene. Vi tror også at de kan score på Jordan Pickford på Wembley.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddstips EM-kvaliken: Ronaldo og Portugal har ikke råd til flere feilskjær

Oddstips EM-kvaliken: Klarer England å holde nullen mot Bulgaria?

Lørdagskupongen: Lørdagskupong fra den engelske fotballbakgården

Eurojackpot: Vant 24 mill. for to uker siden – Norsk Tipping får ikke tak i vinneren

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: Seks Lotto-vinner vant 4,9 millioner kroner hver

EM-kvalifiseringen preger lørdagens langoddsprogram. Det spilles syv kamper lørdag kveld. Det er pause i de store ligaene i Europa, men full rulle i League One, League Two og National League i England. Ellers er det er rikt utvalg av kamper fra norsk 2.- og 3. divisjon.

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

England – Bulgaria – Begge lag scorer Ja 2,90 (spillestopp kl. 1755)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

England har kun spilt to av sine åtte kamper i EM-kvalifiseringen så langt, men det ser likevel ut til at de skal vinne gruppen sin. De topper gruppe A foran Tsjekkia og Kosovo takket være en overlegen målforskjell. De har scoret ti mål på to kamper, og kun sluppet inn ett.

The Three Lions var sist i aksjon i Nations League-sluttspillet i Portugal, hvor de røk ut mot Nederland i semifinalen etter ekstraomganger. De endte til slutt på tredjeplass etter å ha vunnet mot Sveits på straffespark.

Disse kampene oppsummerer egentlig godt hvor Gareth Southgate sitt mannskap er i øyeblikket. Det er lovende og har et stort potensial, men til syvende og sist er de ikke gode nok til å gå til topps i et mesterskap ennå. De ble i perioder løpende imellom når nederlenderne fikk pasningsspillet sitt til å flyte, og kampen mot Sveits var i sannhet et stort gjesp. Iallfall for nøytrale seere.

I de siste kvalifiseringene har engelskmennene vært solide, og jeg venter at de vil overkjøre Bulgaria hjemme på Wembley lørdag.

De største utfordrerne i gruppespillet er antakeligvis Tsjekkia, og de ble knust 5–0 på Wembley i den første kvalikkampen. Deretter moste de Montenegro 5–1.

Bulgaria vi trolig få samme behandling lørdag.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Bulgarerne har ikke kvalifisert seg for et stort mesterskap siden EM i 2004, og med tanke på at ikke en eneste av spillerne deres holder til i de fem største ligaene i Europa, så tror jeg ikke at de kommer til å være noen match for engelskmennene.

Starten på EM-kvaliken til bulgarerne har også vært svak. De har to uavgjorte og to tap på de fire første kvalikkampene. Dermed har de ikke vunnet en kamp siden oktober 2018. På bortebane har de ikke vunnet siden de slo Slovenia 2–1 i juni i fjor.

Men: Bulgaria har faktisk klart å score i ti av de siste elleve kampene, og på bortebane har de elleve mål på de siste 15 kampene. Og det er ikke bare mot svake nasjoner de har scoret. De har også scoret mot Portugal, Japan, Frankrike, Nederland og Tsjekkia i denne periode.

Samtidig har England sluppet inn mål i fire av de siste åtte hjemmekampene sine. De har blant annet sluppet inn mål mot Panama (6-1). Det er en mulighet at Bulgaria også kan få et trøstemål i London. Oddsen på at begge lag scorer er 2,90.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!