SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kun tre poeng som gjelder for Sarpsborg 08

Mustafa Abdellaoue jubler etter å ha satt inn 2-0-målet mot Viking hjemme i Østfold. Kampen endte 2-2. Mandag trenger et Sarpsborg-lag i desperat poengnød tre poeng.  
Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix

Mustafa Abdellaoue jubler etter å ha satt inn 2-0-målet mot Viking hjemme i Østfold. Kampen endte 2-2. Mandag trenger et Sarpsborg-lag i desperat poengnød tre poeng. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix Foto:

Av

Sarpsborg 08 havnet helt sist i Eliteserien etter søndagens kamper. I kveld er det kun tre poeng som gjelder hjemme mot Vålerenga.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddstips Eliteserien: Kun tre poeng som gjelder for Sarpsborg 08

Oddstips Premier League: West Ham utnytter Villas mandagskompleks

Oddstips:

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: Lotto-millionær fra Bergen tar ikke telefonen

Det er et ganske bra utvalg på langoddsprogrammet denne mandagen. I Eliteserien er det kamp mellom Sarpsborg 08 og Vålerenga og i Premier League tar Aston Villa mot West Ham hjemme på Villa Park. I Allsvenskan må Djurgården vinne sin hjemmekamp mot Helsingborg for å ta tilbake serieledelsen og ellers er det kamper i Serie A, dansk superliga tysk 2. Bundesliga og Superettan.

NB! 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Sarpsborg 08 - Vålerenga H 2,05 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Etter at Strømsgodset vant sin hjemmekamp mot Ranheim i går med 1-0, er Sarpsborg 08 tabelljumbo Eliteserien før kveldens kamp. Ledet 2-0 hjemme mot Viking sist, fikk innleide Kyle Lafferty utvist og "ga" vekk to mål til Viking. Det var lagets fjerde strake poengdeling hjemme. Innleide Kyle Lafferty soner følgelig karantene i kveld, det samme gjør kaptein Joachim Thomassen for gule kort. Viktige Jonathan Lindseth er tilbake etter karantene.

Vålerenga maktet kun 1-1 hjemme mot Rosenborg sist til tross for at de fikk spille over en omgang med en mann mer. Er havnet i ingenmannsland og står med svake 1-1-3 på de fem siste bortekampene. Totalt har Vålerenga svake 2-3-5 på bortebane. Herolind Shala er ute på ubestemt tid, mens Jonathan Tollås Nation er usikker.

Sarpsborg har vunnet tilsvarende kamp de to foregående sesongene og det står 3-3-0 på de seks siste tilsvarende. 2,05 i odds på at lag som kun har vunnet to av tjue seriekamper er ikke veldig gavmildt, men likefullt det opplagte valget.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!