SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Salah og Liverpool lever godt med uavgjort

Mohamed Salah (midten) feirer Liverpools tredje scoring mot Newcastle.

Mohamed Salah (midten) feirer Liverpools tredje scoring mot Newcastle. Foto:

Av

Det er duket for gigantmøte mellom Napoli og Liverpool tirsdag. Begge agene vil være fornøyde med uavgjort.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips Champions League: Sjelden mulighet for Dortmund

Oddstips Champions League: Salah og Liverpool lever godt med uavgjort

Oddstips Champions League: Nordmann kan bli årets store nye Champions League-stjerne

Målscorerspill CL: Håland skal erobre Europa

Oddstips:

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: Lotto-millionær fra Bergen tar ikke telefonen

V65 ForusSpennende V65-kveld fra Forus

V4 HagmyrenHerlig V4-lunsj fra Sverige

Det er en eventyrlig midtuke vi har foran oss. I kveld sparkes gruppespillet i Champions League i gang, og åtte kamper skal spilles i kveld. Det er storkamper mellom Napoli og Liverpool og mellom Borussia Dortmund og Barcelona og med norske øyne er det også meget spennende med Erling Braut Håland og FC Salzburgs hjemmekamp mot Genk. I tillegg er det masse ishockey på menyen. Stavanger Oilers tar imot Storhamar i Get-ligaen og det er full runde i SHL i Sverige. I England spilles det fulle serierunder i både League One og League Two.

NB! 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Napoli – Liverpool 2,95 – 3,45 – 2,23 U (spillestopp kl. 2055)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Liverpool er regjerende Champions League-mestere, og de skal forsvare tittelen på en bane de tapte sist sesong. Jürgen Klopp sine menn har også denne sesongen havnet i gruppe med Napoli og de starter Champions League på Stadio San Paolo, hvor de tapte 0–1 sist sesongen, takket være en scoring i siste ordinære spilleminutt av Insigne.

Napoli har fått en bra start på sesongen i Serie A med to seire på de tre første kampene. De slo tabelljumbo Sampdoria 2–0 hjemme lørdag, og det var første gang de klarte å tette igjen bakover denne sesongen.

De to første kampene var målfester. Først vant de 4–3 borte mot Fiorentina, så tape de 3–4 borte mot Juventus. Tre poeng og 7–7 i målforskjell var neppe hva de ventet i de to kampene, men seks poeng på de tre første serierundene er likevel greit.

Det som gir grunn ti bekymring hos Carlo Ancelotti er forsvarsspillet.

Napoli har sluppet inn syv mål i Serie A så langt denne sesongen. Det er nest mest i ligaen. Bare bunnlaget Sampdoria har flere baklengsmål enn dem så langt. De har sluppet inn ni mål.

De defensive problemene hos Napoli kan bli kostbare mot et Liverpool-lag som har fått en perfekt start i Premier League. De har fem seire på de fem første kampene, og målforskjellen viser 15–4.

Jürgen Klopps menn har vunnet mot Newcastle, Burnley, Southampton og Norwich så langt. Ikke engang Arsenal, som på papiret har vært den tøffeste testen, holder samme nivå som Napoli.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Napoli har vunnet fem av de syv siste hjemmekampene i denne turneringen. Laget fra Beatles-byen tapte 0–1 her forrige sesong, og søritalienerne rundspilte PSG i begge kampene sist sesong.

Liverpool på sin side tapte alle tre kampene i gruppespillet, og de har nå tapt seks av de siste åtte bortekampene i Champions League. Det er et varsku.

Liverpool gikk likevel videre fra en av de tøffeste gruppene i sist forrige sesongs Champions League. Den gangen var Liverpool og Napoli i gruppe med PSG og Røde Stjerne. Denne gangen er de to sistnevnte byttet ut med RB Salzburg og Genk, og de holder ikke samme nivå. Jeg tror både Napoli og Liverpool går videre.

Siden Liverpool har strevet på bortebane i Europa, så stoler vi ikke helt på dem i tirsdagens kamp. Napoli har utviklet seg på de siste tolv månedene med Carlo Ancelotti som trener, og det er alltid vanskelig å komme til Stadio San Paolo. Det er en del momenter som taler for hjemmeseier, men vaklende forsvarsspillet til Napoli i starten av sesongen gjør at jeg tror denne kampen er helt åpen.

Liverpool er ikke avhengig av å vinne denne kampen. De har en viktig kamp til helgen i Premier League. Søndag er det storkamp på Stamford Bridge mot Chelsea. Den ligger garantert i bakhode på spillerne.

Denne kampen blir tett og jevn, og jeg tror begge lagene lever godt med uavgjort. 3,40 i odds på U er akseptabelt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!