Nordbotten på 19. plass

TOPP 20: Jonathan Nordbotten leverte var et lite stykke unna de to siste rennenes strålende resultater, men med en 19. plass beholdt han sin 21. plass i WC-sammendraget. Her fra Kitzbühel.

TOPP 20: Jonathan Nordbotten leverte var et lite stykke unna de to siste rennenes strålende resultater, men med en 19. plass beholdt han sin 21. plass i WC-sammendraget. Her fra Kitzbühel. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

YUZAWA NAEBA/JAPAN: Etter noen ukers opphold var verdenscupen i slalåm i gang igjen i natt i Yuzawa Naeba i Japan. Jonathan Nordbotten endte på en 19. plass, på det som for en gangs skyld kun var en middels dag i bakkene for de norske løperne.

Nordbotten staket ut med startnummer 21, og det var også plassen han lå på etter første omgang, 2.12 bak ledende Fritz Dopfer.

Kolbotn-gutten klatret et par plasser etter annen omgang, og endte på 19. plass. 1.75 bak vinneren, tyske Felix Neureuther.

LES OGSÅ: Nordbotten: – Veldig gøy å få uttelling

For første gang denne sesongen havnet Henrik Kristoffersen utenfor pallen. Kometen fra Romerike endte på en delt syvende plass med Sebastian Foss-Solevåg. Leif Kristian Haugen leverte en god annen omgang og klatret til 15. plass totalt.

Beholdt sammenlagtposisjonen

Med sin 19. plass i nattens renn er Jonathan Nordbotten fortsatt på 21. plass i slalåmcupen. Det gjenstår kun to renn av årets sesong. Neste er 6. mars i Kranjska Gora, før det avsluttende rennet i St. Moritz to uker senere.

Artikkeltags