ELVERUM: Et reservepreget Follo HK fikk skikkelig bank av Bodø i den siste kampen i eliteturneringen i håndball på Elverum. Nordlendingene vant hele 29-17 (15-9).

De yngste fikk sjansen til å vise seg frem, men grep ikke den sjansen med begge hender.

LES OGSÅ: ELVERUM VIL HA VASJA FURLAN  

- Vi kjørte med fire rekker i et kvarter om gangen. Det var aldri noe toppet Follo på banen. De unge som fikk sjansen tok ikke spesielt godt vare på den og de eldre og rutinerte slapp seg ned 15-20 prosent, sier Follo HK-trener Jan-Ivar Lorentzen. Han ga kun godkjent til Steffen Berg Løkkebø og Vasja Furlan.

Follo HK slo Drammen (41-27) fredag og Elverum (26-22) lørdag. Lorentzen oppsummerer turneringen slik:

- Vi gjorde en veldig god angrepskamp, en veldig god forsvarskamp, og en kamp godt under middels. Jeg er godt fornøyd med helgen. Vi har fått trent og øvd mye. I tillegg har vi fått snakket sammen om viktige ting foran resten av sesongen, sier Lorentzen.

Elverum slo Drammen 33-30 i turneringens siste kamp. Dermed endte Bodø, Elverum og Follo HK på fire poeng. Bodø vant på målforskjellen i de tre lagenes innbyrdes oppgjør. Elverum ble nummer to og Follo HK nummer tre.

LES OGSÅ: FOLLO HK LAGDE MÅLFEST

Ski-gutten Alexander Ø. Westby spilte hele turneringen for Bodø, og viste så gode takter at det må stilles et stort spørsmålstegn ved om det var lurt av Follo HK å låne ham ut til ett av lagene som har en liten mulighet til å snyte Follo HK for en sluttspillsplass. Westby leverte den ene kunstscoringen etter den andre i oppgjørene mot Drammen og Elverum.