Byttene som avgjorde

Av
Artikkelen er over 16 år gammel

Da Anders Gåsemyr slet kom Eivind Ungersness inn og snudde kampen. Da Sistnevnte slet, kom en tent Gåsemyr inn, og snudde kampen igjen.

DEL

SKI: Follo startet kampen på verst mulig måte mot Vestli. Etter ti minutter lå hjemmelaget under 2-5. Da tok trener Lars Abelsen time-out, og byttet ut Anders Gåsemyr med Eivind Ungersness.
Det ble bedre med en gang jeg gikk ut, smilte Anders Gåsemyr etter kampen.
Vi klarte ikke å bli enige om hvem som skulle gå ut å støte i forsvar, og det ble bare rot. Da Eivind kom inn for meg, ble det ryddet opp, forklarte Gåsemyr.
Da Ungersness kom inn, hadde Follo kun to mål i protokollen, og fem baklengs. Men i løpet av tre minutter hadde Follo utlignet, og etter ti minutter hadde Follo gått opp i en femmåls-ledelse.
Det fløt veldig bra i første omgang for meg. Jeg fikk også satt inn et par mål, sa en lettet Ungersness.
Follo gikk til pause med en komfortabel 15-9 ledelse.

Tok innpå.

Etter hvilen ramlet Follo tilbake til gamle synder». De slapp Vestli mer inn i kampen, og seks-målsledelsen ble redusert ti tomåls-ledelse i løpet av 13 minutter.
Da valgte trenerduoen Abelsen og Huseby å bytte ut Eivind Ungersness med Anders Gåsemyr.
Jeg kom fint inn igjen i kampen. Det var godt å få satt et par mål etter å ha sittet på sidelinjen en stund, sa Gåsemyr.
Trener Abelsen var også fornøyd med innhoppet til Gåsemyr.
Det var to flotte mål han satte inn. Synd at et par går utenfor, men det viser at han tok tak i kampen igjen, skrøt treneren.

Sjakktrekk.

Et annet sjakktrekk av trenerne var å sette inn Lars Ivar Vedvik som har slitt med en strekkskade i et par uker. Han kom inn Da det sto igjen 17 minutter av kampen. Og i løpet av den tiden fikk han vist hvorfor han er så viktig for Follo.
Etter noen få minutter setter han sitt første mål for dagen. Så fortsetter han med å legge opp til Anders Gåsemyr som setter to baller i nettet, før han igjen setter inn to viktige scoringer. Jan avslutter kampen med to veldig flotte forspill til Morten Hansen og Erik Strøm, som punkterer kampen to minutter før slutt.
Dette var nesten full uttelling, smilte Vedvik. Formen er ikke helt på topp etter noen uker med skade. Men det var moro å få være med å avgjøre en kamp.
Vedvik kjente ingenting til skaden i de minuttene han spilte, og han håper det betyr at han er på bedringens vei.

Variabelt.

Selv med variable prestasjoner var Abelsen og Huseby fornøyde med kampen mot Vestli.
Det skal ikke være for enkelt å vinne håndballkamper, sa en fornøyd Abelsen.
Det svinger fremdeles for mye i prestasjonene. Men vi er fornøyde med at vi klarer å ta oss sammen igjen og igjen. Det var mye positivt å spore i denne kampen, sa han.
Begge trenerne vil rose flere spillere for å ta ansvar i kampen.
Det er flere som står frem. Eivind Ungersness og Espen Olsen i første omgang, og Anders Gåsemyr og Lars Ivar Vedvik i andre. Det som var moro var at hele troppen gikk inn i kampen og avgjorde resultatet. Det viser at vi er på gang, sa Abelsen.
Fakta
Follo 27 (15)
Vestli 22 (9)
1. divisjon håndball, herrer
Skihallen, 186 tilskuere
Follo: Pål Fredrik Bugge, Dag Rogstad - Morten Hansen 1, Daniel Anderson 3 (3), Audun Johansen 3, Lars Ivar Vedvik 3, Anders Gåsemyr 3, Jon Anders Lunde 2, Halfdan Lislerud, Erik Strøm 5, Eivind Ungersness 3, Torodd Weydahl 1, Espen Olsen 1.
Toppscorer Vestli: Vidar Braathen 6.
Utvisninger: Follo 4X2 min. Vestli 3X2 min.
Dommere: Per Øyvind Glomvik og Peter Paulsboe.

Artikkeltags