SKI: – Det er 88-generasjonen med Benjamin Nordby, Nicklas Knudsen, Magnus Jøndal og Martin Juul som må ta tak i denne kampen, mener trener Jan-Ivar Lorentzen.
ØIF Arendal har med seks spillere som er tatt ut til ulike landslag til denne kampen. Men det gjør ikke trener Lorentzen nervøs.
– Det er helt klart en fordel Arendal. Men jeg er ganske sikker på at vi har like bra spillere, selv om bare Magnus er på et landslag. Blant annet mener jeg at Benjamin bør få tillit, sier treneren.

Erfaring.

Lorentzen mener at de fire spillerne har mer erfaring fra høyere nivå enn motstanderen.
– De fire har spilt strålende i annen divisjon, men har også fått veldig bra matching på A-laget. Så det behøver ikke å bety at vi er dårligere enn ØIF Arendal selv om de har flere landslagsspillere, mener han.

Flere unge.

Det er ikke bare 20-åringer som skal til Arendal og spille semifinale torsdag. Lorentzen velger også å ta med fem G18-spillere.
– Denne semifinalen er en unik sjanse for Follo HK. Å komme så langt, viser bare at vi har en veldig god bredde i klubben. Det er klart at det hadde vært moro å få spille NM-finale i Spektrum. Men for oss er det mer prestisje i at A-laget nå gjør seg bemerket i eliteserien, avslutter treneren.
(sitat)
Denne semifinalen er en unik sjanse for Follo HK. Å komme så langt, viser bare at vi har en veldig god bredde i klubben

trener Jan-Ivar Lorentzen