Gå til sidens hovedinnhold

Follo slo Kolbotn 24-21

Spennende lokaloppgjør

Artikkelen er over 6 år gammel

Follo hadde kontroll på det meste og fikk med seg to poeng fra det tette lokaloppgjøret søndag kveld.

SKI/SOFIEMYR: Oppgjøret mellom naboene Follo HK og Kolbotn var en kamp mellom to lag i hver sin ende av tabellen.

SE VIDEO: Follo-Kolbotn 24-21

Follo leder 11-5 til pause, og var aldri truet selv i 2. omgang. Kolbotn kom bare tre mål unna. Til slutt endte det 24-21.

Du kunne følge hvert kast i kampen direkte her

- Jeg er veldig fornøyd, spesielt med første omgang. Når forsvaret jobber bra er det enklere for meg, sier Leonardo Vial Tercariol.

Follos førstekeeper var i det umulige hjørnet i Follotrykk Arena med flere mesterlige redninger.

Det kokte på banen og sidelinjen underveis i kampen. Kolbotn gjorde flere gode forsøk på å hente inn Follo-ledelsen, og var godt på vei ved et par anledninger.

Direkte opprykk

Undrenes tid er ikke forbi i håndballens 1. divisjon menn. St. Hallvard slo Kolstad 28-25 og Viking tapte 28-29 for Sandnes i går.

Seieren i nabooppgjøret gjør at Follo er oppe på andreplassen som gir direkte opprykk til eliteserien. Follo har 18 poeng og ligger med det fire poeng bak serieleder Kolstad. Falk Horten har rykket opp til kvalifiseringsplassen med 17 poeng, tett fulgt av Sandefjord på 4. plass og Viking på femte, begge med 16 poeng. Men det skal sies at Sandefjord har hengekamp mot Herkules onsdag kveld.

Kolbotn er fortsatt nummer 10 på tabellen, ett fattig poeng bak Fjellhammer.

- Jeg synes vi gjør en god figur. Nå har vi skjønt hvor lista skal ligge. Vi er fortsatt bare ett poeng under streken. Det er ingen krise. Vi er bare en kamp over halvveis og har mange flere muligheter ennå, sier Kolbotn-keeper Lars Erik Sørli.

Les også:

Follo HK har noe å revansjere

Fem spillere på Kolbotn møter sitt gamle lag 

Kommentarer til denne saken