LIER: Follo HK fyrte på alle sylindrene da laget slo St. Hallvard hele 37-26 på bortebane søndag kveld. Ved pause ledet Follo 16-11.

Se jubel og intervjuer HER!

Kampen i Reistad Arena var jevn i et drøyt kvarter. Da stakk Follo i fra. En strålende opplaget Leonardo Tercariol vartet opp med noen fantastiske redninger. Samtidig traff Stian Gabrielsen og Aksel Horgen bra fremover. Det gjorde at Follo kunne gå til pause med 16-11-ledelse.

Se bilder fra kampen

Bunnsolide bakover

Follo startet i 3-2-1, men la om til et flatt forsvar litt ut i kampen. Det var et planlagt grep, og et grep som fungerte svært bra. Follo leverte et meget godt forsvarsspill.

Det mest gledelige var kanskje likevel det som skjedde fremover på banen. De aller fleste meldte seg på, og rødtrøyene bød på en hel rekke flotte angrep.

Best var Stian Gabrielsen. Han noterte seg for hele 11 scoringer.

– Jeg føler det var en jevn kamp i 15 minutter. Da legger vi om til 6-0. Etter dét vinner vi resten av omgangen med seks mål. I andre omgang løper vi fra dem fordi vi er mye bedre trent enn dem, sa Stian Gabrielsen etter kampen.

Han er enig i at flere bidro til dagens festforestilling, og også til at han selv kunne stå igjen som ellevemålsscorer.

– Jeg synes jeg blir satt opp i gode posisjoner av de andre i dag, og jeg synes vi gjør en veldig god kamp alle sammen, sier Gabrielsen.

Tabell 1. divisjon håndball