LANGHUS: Follo HK-rekruttene tok en viktig seier da Bækkelaget 2 ble slått 32–23 (15–12) torsdag kveld. Det var langt unna noen håndballklassiker vi fikk servert i Follotrykk Arena. Follo-trener Lars Olsen brukte kampen som god trening på 6-0-forsvar foran neste runde i Sparserien om drøye to uker.

– Vi bestemte oss for å trene på 6–0 i dag da vi så hvilket mannskap vi skulle møte. Det får vi bruk for i Spar. Vi skulle ha to poeng i dag, så hvis vi hadde vært truet hadde vi lagt om. Av en aller annen grunn følte jeg aldri at seieren var truet, Vi er for gode til det selv om det var rufsete i dag, sier Lars Olsen.

Follo 2 var hele veien i føringen med ett, to og tre mål og det var jevnt da uret viste 15 minutter ut i 2. omgang. Da takket Follo for følget og seieren ble til slutt svært komfortabel. Nå er laget over kvalikstreken i 2. divisjon og Olsen tror plassen i divisjonen er reddet.

– Vi skal greie dette. Nå er det vel ett lag ned og ikke sikkert det blir kvalik en gang. Nå er vi over streken også går vi “all in” til helgens kamp mot Stabæk. Da må vi spille mye bedre enn det vi gjorde i dag, hvis ikke vil vi bli rundspilt, mener Follo-treneren.

TABELL 2. divisjon