Jens Skogmo til Start

TIL START: Jens Skogmo skriver under på en toårskontrakt med Start.

TIL START: Jens Skogmo skriver under på en toårskontrakt med Start. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

SKI: Jens Skogmo forlater Follo FK. 28-åringen skriver tirsdag under på en toårskontrakt med Start.

Mandag drar Follo-veteranen innom treningen i Ski. Tirsdag går flyttelasset til Kristiansand. For det er bare signaturen som mangler.

- Ja, alt er i boks. Vi er enige og den medisinske testen er unnagjort. Det gjenstår bare å skrive under når jeg kommer ned, forteller Skogmo. En meget tilfreds Skogmo.

- Det har vært en lang høst med mye som har skjedd, mange henvendelser og snakk om ditt og datt. Jeg er veldig fornøyd med å være i mål og gleder meg til å starte opp til uken. Dette var en viktig beslutning for meg. Jeg ar derfor brukt ekstra god tid, men er  veldig, veldig fornøyd med det jeg har landet på.  Det var verdt all ventingen,  sier han.

Stor interesse

28-åringen innrømmer at han var en ettertraktet mann, og fikk flere konkrete tilbud.

- Ja, det ble egentlig ganske mange. Det var godt å ha en agent som kunne holde i trådene, sier han.

At valget til slutt falt på Start forklarer han på følgende måte.

- Det var hele pakka. Jeg liker byen, klubben har en fin stadion og er i Tippeligaen, jeg fikk et godt tilbud og så har jeg veldig sans for Steinar Pedersen. Han ønsker å satse på meg og vil en offensiv back type. Dette er en fin mulighet for meg til å vise meg frem i Tippeligaen. Alt føltes riktig, sier Skogmo.

Skogmos kontrakt med Follo FK gikk ut ved årsskiftet. Nå bytter han ut 2. divisjonsspill med Follo FK med spill i Tippeligaen for klubben fra Kristiansand. Han blir dermed fotballspiller på heltid.

- Det blir en overgang, men en positiv overgang, sier han.

Starts nye trener, Steinar Pedersen, er trygg på at Skogmo blir en forsterkning.

- Jeg har sett Skogmo mye i år. Han er en offensiv back-type med gode basisferdigheter. Han er trygg og god med ballen og med god innleggsfot. Han er en back-type som jeg ønsker i vår måte å spille på. Han har god erfaring og har enda mer i seg. Jeg er helt sikker på at han kan ta et høyere nivå, sier Pedersen til IKStart.no

- Vemodig

Etter åtte år i lyseblått- og hvitt synes 28-åringen det er litt trist å forlate Follo, men føler samtidig at det var hans tur.

- Det er selvfølgelig vemodig å forlate alle gutta og et veldig bra miljø. Jeg sitter igjen med veldig mange minner og personer som betyr mye for meg. Samtidig følte jeg at jeg var klar for et nytt steg og at det var min tur nå. Jeg har sett mange tatt steget i løpet av de åtte årene jeg har vært i Follo FK, sier Jens Skogmo.

Artikkeltags