Dette sender vi i helgen

KEEPERKJEMPE: Henrik Rudd Tovås er en av flere lokale gutter du kan se i eliteserien i håndball på ØB.no i helgen. Her fra tiden i Haslum.

KEEPERKJEMPE: Henrik Rudd Tovås er en av flere lokale gutter du kan se i eliteserien i håndball på ØB.no i helgen. Her fra tiden i Haslum. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ingen lokale lag i aksjon, men like fullt mye å velge fra på ØB tv-meny i helgen.

DEL

ØBs abonnenter har hver helg tilgang på haugevis av sendinger med direktesendt sport. Alle kamper og arrangementer finner du på vår portal, Norgessporten.

Dette sender vi i helgen:

Håndball, eliteserien menn

Fredag klokken 18.00 tar Kolstad imot Bækkelaget. På bortelaget finner vi flere kjente fjes fra lokalhåndballen. Mellom stengene finner vi Langhus-gutten Henrik Ruud Tovås. Keeperen har flere landskamper og proffopphold i Tyskland under beltet. Foran Tovås i banen finner vi blant annet de tidligere Follo-spillerne Joakim Patriksson og Roald Lien.

Søndag klokken 18.00 møter ØIF Arendal Halden i sørlandsbyen. Halden har blant annet Thomas Solstad, Dragan Kondic og Sander Thorbjørnsen i spillerstallen.

På samme tidspunkt møter Haslum Bodø. I Haslums røde drakter finner vi den tidligere Kolbotn-spilleren Felix Lunde. Bodø holdt som kjent på å gå på en skikkelig skrell mot Follo HK i cupoppgjøret tidligere i høst.

PostNord-ligaen. 2. divisjon fotball, menn

Lørdag 16.00 kommer Nybergsund-Trysil til Melløs for å møte Moss FK. Hos MFK finner vi to lokale gutter: Sivert Strangstad og Mikkel Aarstrand, i tillegg til den tidligere DFI-spissen René Elshaug.

Lørdag 16.00 drar KFUM Oslo til Trøndelag for å møte Stjørdals-Blink. KFUM er nesten et mini-Follo FK, med blant annet Robin Rasch, Fredrik Levorstad, Simen Vedvik, Tore Sørås og Dadi Dodou Gaye i troppen.

Søndag klokken 15.00 tar Skeid imot Brattvåg. I troppen til Oslo-laget, som ser ut til endelig å rykke opp igjen til 1. divisjon, finner vi Drøbak-gutten Jonas Bergersen.

3. div., avdeling 2, fotball menn

16.00 lørdag blir det et regelrett bunnoppgjør og byderby når tidligere Ås-trener Tor Arild Janson-Haddals Østsiden tar imot Selbak. På «Øssia» finner vi Ås-brødrene Thomas og Mathias Herskedal Torgersen, i tillegg til tidligere Ås-keeper Cato Haugom.

Amedialigaen, 4. divisjon fotball, menn, Østfold krets

A-laget til Ås kjemper en desperat kamp for å overleve i 4. divisjon. Antall lag som rykker ned er også usikkert, all den tid det påvirkes av hvor mange lag fra Østfold fotballkrets som rykker ned 3. divisjon.

Fredag 19.00 ser du Borgen – Borgar. Lørdag 16.00 ser du Sparta – Rakkestad.

Ishockey, 1. divisjon, menn

Ski Icehawks spiller i år i 2. divisjon, men i helgen kan du se alle kampene fra 1. divisjon i landets ishaller.

Lørdag, 15.00: Nidaros–Grüner

Lørdag, 16.00: Kongsvinger–Narvik

Lørdag, 16.00: Hasle-Løren–Comet

Lørdag, 16.00: Storhamar 2–Tønsberg

Lørdag, 16.00: Gjøvik–Furuset

Søndag, 14.00: Kongsvinger–Narvik

Søndag, 16.00: Nidaros–Grüner

Basketball, BLNO

I år får du også se den norske eliteserien i basketball, BLNO, på ØB.no.

Lørdag, 15.00: Centrum Tigers–Gimle

Søndag, 17.00: Asker Aliens–Gimle

Svensk eliteserie, ishockey

Lørdag, 15.15 viser vi Skellefteå–Luleå fra en av verdens beste hockeyligaer, SHL. Lenke kommer etter hvert.

Artikkeltags