Gå til sidens hovedinnhold

Surret bort poeng på tampen

Artikkelen er over 8 år gammel

FROGNER: Oppegård ledet 2–1 mot Fagerborg i det det sto igjen et kvarter av kampen, men laget dro hjem uten poeng i bagasjen.

– Akkurat nå føles null poeng veldig bittert. Ett poeng hadde ikke vært urettferdig, og med litt smartness kunne vi tatt alle tre poengene også, sa en noe skuffet Oppegård-trener Jørund Hjetland etter kampen mot Fagerborg tirsdag kveld.

For med ett kvarter igjen å spille ledet Oppegård-laget 2-1, etter to scoringer av Henrik Selnes. I det 75. minuttet utlignet hjemmelaget til 2-2, men Oppegård hadde fortsatt ett poeng halvveis ned i lomma.
Men da det gjensto kun fire minutter av kampen, fikk en Fagerborg-spiller gå opp umarkert i feltet og stange inn ledermålet. På overtid sikret de også seieren ved å sette inn nok et mål, og Oppegård gikk dermed poengløse av banen.

Ikke det beste laget

Grunnet skader og andre utilgjengelige spillere, stilte ikke Oppegård med sitt beste lag på Frogner stadion. Men de var enige om å ligge tett, og holde ut det høye tempoet de visste Fagerborg pleide å kjøre i starten av kampen.

– Etter hvert blir de slitne, og på slutten av begge omgangene tar vi over. Så er vi litt uheldige med å slippe inn de to målene på slutten, forteller Hjetland.

Tabell 4. divisjon avd. 1

15-åring fra start

Et lyspunkt for Oppegård i denne kvelden, var imidlertid at 15-åringen Jonas Heggestad spilte hele kampen på midtstopperplass. Han spilte dermed sammen med sin egen far, Jørn Heggestad, noe han synes er veldig spennende.

– Det er mye tøffere her enn det nivået jeg er vant til. De er større, kraftigere og jeg får dårligere tid med ballen, forklarer han, med et håp om å få spille mer sammen med de store karene.