Gå til sidens hovedinnhold

Alban-frispark ødela for Langhus

Artikkelen er over 8 år gammel

LANGHUS: Et innoverskrudd frispark fra Alban Shipshani ett minutt før pause havnet rett på hodet til en umarkert Rilindja-spiller. Han sørget for kampens eneste nettsus da bortelaget Rilindja slo Langhus 1–0 i bunnoppgjøret på Langhus kunstgress.

– Det var gøy å være tilbake, sa Shipshani etter kampen.

Han har ikke gitt opp fotballkarrieren.

– Nei, absolutt ikke, sier Shipshani, som også hadde en suser i tverrliggeren i første omgang.

Flere kjente fjes

Shipshani var ikke det eneste kjente fjeset på Rilindja. I 2. omgang sto tidligere Follo-keeper Drin Shala i mål. Han vartet opp med et par fenomenale redninger, og sikret poengene for sin nye klubb. Begge de to kan fullt lovlig spille fotball igjen. Det er ikke tatt ut noen tiltaler i den så kalte kampfiksingssaken. På benken har Rilindja en annen kjenning, Kolbotn-jentenes trener David Brocken.

– Jeg ble spurt om å hjelpe til og dro på en trening. Jeg så jo at det var mange gode fotballspillere der, og lurte på hvilken divisjon de spilte i. Da var de i 6. divisjon. Dette er imidlertid noe jeg gjør bare for moro skyld, sier Brocken.

Tabell 4. divisjon avd. 2

Fremgang

For Langhus ble kampen en ny nedtur. Laget står med null poeng etter fire kamper. Til tross for at laget presset på for poeng i sluttminuttene lyktes det ikke. Det mangler helt klart noe lengst fremme på banen for burgundertrøyene.

– Jeg savnet litt ettertrykk i dag også. Vi tør heller ikke å spille nok fotball enda. Vi er ikke trygge nok, og vi trener ikke nok. Jeg vil likevel gi guttene kjempehonnør for kampen i dag, sier LIL-trener Øistein Stallerud, og fortsetter:

– Jeg synes jo at vi i begge hjemmekampene hadde fortjent noe mer enn å tape, sier Stallerud.

Han sendte de to ungguttene Adrian Israelsson og Petter Nordberg utpå fra start. Begge de to er født i 1997 og greide seg godt.

Typisk bunnoppgjør

Det var ikke champagnefotball vi fikk servert i 90 minutter tirsdag kveld. Det innrømmet også Davis Brocken.

– Jeg tror det var to lag som var litt stresset. Begge sto jo med null poeng. Jeg ser ikke på seieren som fortjent eller ufortjent. Kanskje hadde 0–0 eller 1–1 vært ok. Jeg er imidlertid glad for at mine gutter dro i land de tre poengene, sier Brocken.

Til tross for at det ikke var noen utpreget stygg kamp avsluttet Brockens lag med kun ni spillere etter to røde kort. Ingen av disse var direkte.