ASKER: Oppegård tapte tirsdag kveld 4-2 borte mot Heggedal i 4. divisjon.

Trond Teisberg headet bortelaget i ledelsen etter bare ni minutter. Heggedal slo grufullt tilbake. De scoret tre mål før pause, og lagene gikk i garderoben på stillingen 3-1. Alle målene kom på overganger, selv om Oppegård var i klart overtall.

Like etter pause reduserte Jørn Heggestad, og det ble spenning i kampen igjen. Det var med en prestasjon du sjelden ser i 4. divisjon. Fra 25 meter lobbet han ballen elegant over Heggedal-keeperen.
– Jørn er en fantastisk fotballspiller, sier trener Jørund Hjetland.

Fem minutter før slutt satte hjemmelaget inn 4-2, og kampen var punktert. Dermed fortsatte målflommen for de gule- og sortkledde, med negativt fortegn. Laget har sluppet inn tre eller flere mål i alle de syv seriekampene. Det klarte selv ikke en ny midtstopperduo i Anders Hasselgård og Trond Teisberg å forhindre.
– Det er tre ting vi må forbedre. Kontinuiteten i mannskapet på kampene, sjanseuttellingen og forsvarsarbeidet, forteller Hjetland.

Med dette tapet ligger Oppegård fortsatt nest sist på tabellen, med fire poeng. Heggedal beholder sin andreplass, og ligger få poeng bak Fossum i jakten på opprykk.

Tabell 4. divisjon

Alt om Oppegård IL Fotball