Gå til sidens hovedinnhold

Mjønner sendte Follo til himmels på overtid

Follo scoret to mål på dødball og fikk med seg alle tre poengene i en dårlig kamp.

Artikkelen er over 6 år gammel

Torstein Mjønner avgjorde for Follo på overtid og sikret Follo tre viktige poeng mot Jerv.

SKI: Mjønner stanget en corner i krysset da kampuret var passert 90 minutter. Dermed er de lyseblå fremdeles ubeseiret etter tre serierunder.

Bildeserie

Bildeserie: Follo-Jerv 2-1

 

Hjemmelaget fikk seg imidlertid en kalddusj allerede etter 14 minutter. Alexander Lind ordnet 1-0 til Jerv etter en glipp i Follos forsvar.

Karoliussen-perle

Bare tre minutter senere fikk Follo frispark på 18-19 meter. Patrik Karoliussen skrudde ballen lekkert i mål.

1-1 sto seg til pause.

Etter 56 minutter var Jerv svært nære å ta ledelsen. Målscorer Lind dundret ballen i stolpen fra langt hold. Returen satte Omoijuanfo over fra to meters hold, med hele målet gapende mot ham. En utrolig målsjanse.

Innbytter Didrik Sereba kom til to gode muligheter for Follo i sluttminuttene, men lagene så ut til å gå mot poengdeling da Mjønners hode dukket opp og avgjorde.

Du kunne følge kampen direkte HER

Redningsmann

De 844 tilskuerne så et bortelag som var snublende nær å få med seg det ene poenget hjem til Grimstad. Helt til 92 minutter da Torstein Mjønner brukte hodet - bokstavelig talt.

Alexander Ruud Tveter tok corner og fikk ballen tilbake. Han slo en ny ball mot bakre stolpe, der Mjønner ruvet høyest. Passende nok hadde han akkurat blitt kåret til dagens Follo-spiller over høyttaleren - og feiret på best tenkelige vis.

- Utrolig godt

Bottle manager Kim Christensen kunne ta på kyllingdrakten for andre gang denne sesongen. Også på sidelinjen var det stor lettelse over å få med alle poengene og en

- Dette var en dag da veldig lite av intensjonen fungerer. Da er det selvfølgelig utrolig godt å snu en kamp fra 0-1 til å vinne på overtid. Det smaker bra, men det er en prestasjon under det vi ønsker. Vi møtte et veldig entusiastisk Jerv-lag som gjør det vanskelig for oss på en allerede vanskelig bane, sier Follo-trener Hans-Erik Eriksen.

På andreplass

Han var naturligvis lettet og glad som resten av Follo-gjengen.

- Hva blir viktig for dere å jobbe med i tiden som kommer?

- Det handler om å få det vi gjør på trening ut i kamp. Mandagens trening skal vi bruke til å få Jerv ut av kroppen. Tirsdag begynner vi å se fremover mot Trosvik-kampen. Det blir en fartsfylt cupkamp på onsdag, sier Eriksen.

Follo begynner den nye uken på 2. plass i 1. divisjon. Bare Åsane har full pott med tre seire på tre kamper. Follo har 2-1-0 og 7-2 i målforskjell. Det plasserer dem foran Sogndal og Bryne på henholdsvis tredje og fjerde plass.

Kommentarer til denne saken