Joar smadret VM-kravet

KNUSTE VM-KRAVET: Joar Flynn Jensen fra Ski IL er kun det formelle uttaket unna 24-timers VM i Belfast. I Athen løp han 14 mil lenger enn VM-kravet.

KNUSTE VM-KRAVET: Joar Flynn Jensen fra Ski IL er kun det formelle uttaket unna 24-timers VM i Belfast. I Athen løp han 14 mil lenger enn VM-kravet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Joar Flynn Jensens 243 km på 24 timer i Athen var langt og ikke minst langt bedre enn VM-kravet på 230 km. Nå er 51-åringen klar for sommerens 24-timers-VM i Irland.

DEL

SKI: Selv om det formelle uttaket blir foretatt senere denne måneden er det liten tvil om at Ski-løperen stiller til start i VM i juli.

– Jeg skal løpe i Belfast, understreker han.

– Hva er ambisjonene der?

– Det er vanskelig å si. Jeg kjente at jeg var i god form i Athen. Det har jeg vært i mange ganger før, men nå stemte alt. Mat, drikke, det mentale. Andre ganger gjør det ikke det, sier han, som uansett ikke sikter mot pallen, klaff eller ei.

– Jeg går ikke til VM med et håp om noe mindre enn min egen personlige rekord. Hva det eventuelt resulterer i er det jo andre som avgjør, men det er snakk om topp ti, topp tyve. Pallen er ikke realistisk, fortsetter han.

LES OGSÅ: Evighetsmaskinen Joar

Lang spilleliste

51-åringen har U2 blant favorittartistene. Hvilket mer passende sted å legge inn en spilleliste med alle U2s tretten studioalbum som akkompagnement til VM-løpet?

Fra startskuddet går må han høre igjennom hele diskografien to ganger. Han er i mål først mot slutten av U2s tredje album inne i tredje avspilling.

Poetisk nok starter spillelisten med «I will follow» og stopper med «Red light».

Noe å tenke på for Joar Flynn Jensen, som nok snart får et endelig grønt lys for VM-start.

Artikkeltags