Glenn Arne Hansen enig med Drøbak/Frogn

Glenn Arne Hansen, her i aksjon i cupfinalen i 2010, blir DFI-spiller.

Glenn Arne Hansen, her i aksjon i cupfinalen i 2010, blir DFI-spiller. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

SKI: Glenn Arne Hansen blir Drøbak/Frogn-spiller. Hansen bekrefter at han er enig med DFI, men at ingenting er skrevet under foreløpig.

 - Hvis jeg skal spille fotball i 2013 blir det i DFI. Vi er enige, men etter et sykdomsopphold ville jeg se hvordan kroppen fungerte i treningssammenheng før jeg skrev under på noe. Kroppen reagerer bra på trening, så det ser bra ut, sier Glenn Arne Hansen.

Hansen har tidligere spilt for Langhus, Ski, DFI, Strømsgodset, Nesodden og Follo FK. Keeperen har også vært en tur innom engelske Bradford. Hansen synes det er litt tidlig å si hva man kan forvente av Drøbak/Frogn i år.

- Vi er jo nyopprykket og skal etablere en ny spillestil som kanskje ikke alle er vant med. Jeg tror vi skal bruke vinteren til å akseptere at resultatene kanskje ikke blir helt som vi ønsker i begynnelsen. Et sted rundt midten bør vi imidlertid sikte oss inn på. På lengre sikt tror jeg dette kan bli veldig bra, sier Hansen.

Bergdølmo ledig

I kveld ble det også klart at André Bergdølmo ikke får fortsette som toppspillerutvikler i Vålerenga. Kjetil Rekdal vil ha inn sitt eget team. Det betyr at det kan gå mot trenerjobb i Drøbak/Frogn for Bergdølmo.

- Det kan fort skje nå. Jeg har hatt en prat med ham i dag, og det er jo slik at vi er kommet et stykke på vei når vi nå snakker sammen. Vi starter ikke på skratch, sier sportslig leder i Drøbak/Frogn Fotball, Lars Smith.

Artikkeltags