Gulbrandsen og Rønning forlater Kolbotn

En epoke er over i Kolbotn når nå Solveig Gulbrandsen og Trine Rønning forlater klubben. Her er de to med kongepokalen etter cupgullet ifjor.

En epoke er over i Kolbotn når nå Solveig Gulbrandsen og Trine Rønning forlater klubben. Her er de to med kongepokalen etter cupgullet ifjor.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel
DEL

LANGHUS: Solveig Gulbrandsen og Trine Rønning har begget takket nei til tilbudet om en ny kontrakt med Kolbotn. Det betyr at begge har spilt sin siste kamp i KIL-trøya. Verken Gulbrandsen eller Rønning har signert for noen ny klubb, men det ligger i kortene at begge vil gå til Stabæk. Sportslig leder i Kolbotn, Hege Jørgensen, sa følgende etter at klubbens to stjernespillerne bestemte seg for å forlate klubben:
- Det er to markante skikkelser som nå forlater oss. Vi har forståelse for at begge vil ha nye utfordringer og ønsker begge lykke til. Det har ligget i kortene en stund at de ville forsvinne, sier Jørgensen.
- Hva betyr dette for KILs ambisjoner om å være et topplag?
- Det vil vise seg. Vi ønsker fremdeles å være et topplag og regner med å være med å krige blant de øverste på tabellen neste sesong. Dette betyr jo at andre spillere kan ta et steg videre også, sier Jørgensen.
- Hva med erstattere? Er det noe på gang?
- Ingen er på plass ennå, men vi jobber med flere alternativer. Det er ingen grunn til å gravlegge Kolbotn, det vil skje mye spennende i tiden fremover, avslutter Jørgensen.

Artikkeltags