Gå til sidens hovedinnhold

Follo HK Damer J18 med tap og seier i Lerøy

Artikkelen er over 5 år gammel

SKI: Follo HK Damer J18 vant 28-22 mot Fredrikstad helgens andre kamp i Lerøy-serien lørdag kveld. Tidligere på dagen tapte laget mot Nit/Hak hjemme i Skihallen.

SE flere bilder fra kampen her (krever innlogging)

Men det så en stund ut til at det skulle ende med dagens andre tap mot gjestene fra Østfold

Rødtrøyene lå under i stort sett hele første omgang, på et tidspunkt var de bak med fem på 7-2 til gjestene fra Fredrikstad. Follo kom seg litt mer inn i kampen utover i omgangen, og det var kontakt til pause på 10-7.

- Vi kommer gjerne litt dårlig ut fra start og må justere litt her og der, men vi er veldig godt trent. I Lerøy-serien er det jevnt i alle kamper, og så lenge vi ikke er alt for langt bak til pause, så prøver vi å komme etter det, sier Follo-trener Tom Christian Helland Olsen.

- Så du var ikke stresset?

- Nei, ikke veldig. Jeg følte vi hadde kontroll på mye av det dem gjorde, sier Follo-treneren.

Og han fikk rett, for annenomgangen var ikke mange minuttene gammel før hjemmelaget var forbi på 12-11, og da så de seg ikke tilbake.

Anført av Hulda Spurkland og Susann Arstad fremover på banen dro rødtrøyene fra Fredrikstad utover i omgangen, og det endte med en solid 28-22-seier til Follo HK Damers J18-lag.

En fin oppreisning for tapet tidligere på dagen.

- Da var vi veldig dårlig. Vi var ikke nærheten med tanke på innsats og innstilling. Vi hadde høye skuldre. Vi havnet under med 10-2, og den starten ødela kampen. Vi vant annenomgangen, men kom aldri opp på det nivået jeg mener vi skal være på, sier Follo-treneren om kampen mot Nit/Hak.

I morgen møter laget Larvik i den siste kampen i denne Lerøy-runden.

- Det blir en tøff match. Larvik har gått på to tap, men det er et bra fysisk lag. Der også håper jeg at vi skal være med til pause for så å stikke fra etter hvert, sier  Tom Christian Helland Olsen.

Les mer i mandagens papiravis

Kommentarer til denne saken