Follo HK tok sine to første poeng i Postenligaen hjemme mot Falk Horten. Joakim Patriksson i storform og flere viktige redninger fra sisteskansene Konstantin Madert og Håvard Åsheim bidro til seieren.

SE BILDESERIE FRA KAMPEN HER

- Det var deilig! Alt gikk inn, sier Joakim Patriksson.

Svensken stoppet ikke før han hadde banket inn 12 mål.

- Vi får håpe det går bedre nå fremover. Vi spiller bedre og bedre og har gjort det hele tiden. I dag var det mange på tribunen også. Det er skoj, sier Patriksson.

- Kollektivt dyktige

Follo ledet 18-12 til pause.

Det ble også publikumsrekord i Follotrykk Arena til nå i høst. 726 publikummere hvorav en stor kontingent tilreisende vestfoldinger. Kveldens maskoter var Ski jenter 04.

- Endelig! Vi har trent godt. Vi hadde jo håpet at seieren skulle kommet før, men vi må jobbe hardt, sier Vasja Furlan, som hadde en god kamp på hjemmeparketten.

Sjefen selv var også fornøyd på kvelden med årets første topoenger.

- Det var veldig deilig å vinne! Jeg synes det var en veldig bra håndballkamp fra vår side. Vi var kollektivt ekstremt dyktige hele matchen, synes Follo-trener Frode Scheie.

"Alle" forventet to poeng av Follo på forhånd, og det var ikke selvsagt at begge poengene skulle bli igjen på Langhus.

- Dette er en av de vanskeligste kampene du kan spille. Alle har dømt Falk nord og ned, så de gikk ut og kriget. Det så du jo; de ga seg ikke. Der andre hadde lagt seg på slutten, kjørte de bare på. Sånn sett synes jeg det er bra vi klarte å svare på slutten, sier Scheie.

Kampen kunne du følge direkte HER

LES OGSÅ: Har kniven på strupen