SOTRA/SKI: Siste runde i Lerøy-serien for G18 ble spilt denne helgen og Follo HK endte på syvende plass.

Laget viste seg frem i siste runde ved blant annet å spille uavgjort mot vinner Haslum. Laget tok en klar seier mot Viking Stavanger, men tapte knepent mot Fjellhammer i helgens første kamp.

– Vi kom til denne runden uten noe særlig mye å spille for. Vi måtte sørge for å komme oss blant topp åtte grunnet neste sesongs seeding, så hadde vi en teoretisk mulighet til å komme opp på femteplass, sier trener Ken Marius Krabbe.

Åpningshelgen spolerte medaljesjansene

Krabbe mener at laget kunne ha kjempet om medaljer, men den første helgen la en stopper for de planene. Målet var å stikke av gårde med full pott og seks poeng, men det endte med to knepne tap og en uavgjort. Dermed ett poeng. Da var toget gått.

– Jeg tenker fortsatt på den helgen, innrømmer Follo-treneren.

– Vi spilte mye fin håndball, men brant nitti skudd på de tre første kampene, da er det vanskelig å vinne håndballkamper, fortsetter han.

Når alt kommer til alt er allikevel Krabbe brukbart fornøyd med Lerøy-sesongen.

Det er litt skuffende at vi ikke kan kjempe om medaljer, men fornøyd med at vi henger med de beste lagene. Vi har vist at vi har et høyt toppnivå. Vi spilte uavgjort mot laget som vant (Haslum), det var en sterk prestasjon, og så slo vi bronselaget Sandefjord med 12 mål.

Det viktigste er allikevel utvikling av spillere. Jeg er veldig fornøyd med at Thomas Solstad har kommet seg med på juniorlandslaget og at vi har syv spillere på regionalt landslag, sier Ken Marius Krabbe.