Gå til sidens hovedinnhold

Follo-treneren etter seier i årets siste kamp: – Vi skal vinne alle kampene etter jul

Artikkelen er over 5 år gammel

Slik skal Follo HK nå målet om å rykke opp.

For abonnenter

SKI: Lørdagens 27-23-seier over Charlottenlund kappet av en svært ustabil første halvdel av håndballsesongen for Follo HK. Målsettingen om opprykk er fortsatt innen rekkevidde. Matchballer mot Falk Horten, St. Hallvard og Sandefjord kommer på rekke og rad utover vinteren.

– Hvor stor er sjansen for at dere kaprer én av de tre øverste plassene?

– Vår målsetting er å vinne alle kampene etter jul, sa Perisa til ØB etter kampslutt mot Charlottenlund. Rundt vrimlet seiersglade spillere som går hver til sitt i juleferien. Da skal de vedlikeholde formen, trene med ball – og skvise inn litt ribbe og noen medisterpølser.

De kan ikke bare stole på førstesyveren

Mye avhenger av Henrik Bielenberg og Espen Røhmer. I tillegg må Stian Gabrielsen feie inn mål som på lørdag – da nettet han åtte. I tillegg pådro han seg rødt kort.

– Det er veldig viktig at de andre på laget står frem og scorer. Vi må klare å få spillerne våre i så god form at vi ikke bare må stå med enerne. I dag klarte vi å få til den variasjonen, sier Perisa.

(ØB+): Se bildeserie fra kampen

Benjamin Hallgren og Kjell Arne Hardy sto frem med scoringer da Røhmer og Bielenberg ble tett markert av Charlottenlunds 4-2-forsvar.

– Det var deilig. Rommene ble store da de la merke på to spillere, sa Hallgren.

Toppkampene blir avgjørende

7. februar kommer Falk Horten på besøk til toppoppgjør i Follotrykk Arena. En måned senere gjester Follo St. Hallvard, før Sandefjord kommer til Follotrykk i nest siste runde. 3. april går turen til Charlottenlund for siste serierunde. Da kan alt stå på spill. De to øverste plassene gir direkte opprykk til Grundig-ligaen. Tredjeplassen spiller kvalifisering. Den tapte Follo i fjor.

– Det er meningen at vi skal vinne toppkampene med ett mål – ikke som i høst hvor vi har tapt med ett mål, oppsummerer Perisa.

Hallgren (19) reddet dagen da Bielenberg og Røhmer forsvant 

Kampene mot bunnlagene må også vinne for å henge med i toppen. De kampene skal man ikke glemme, poengterer Hallgren overfor ØB.

– Vi må være fokuserte i alle kampene. Vi har ikke råd til å undervurdere noen. Alle kampene er like viktige nå, sier han.

Kommentarer til denne saken