BÆKKELAGET: Follo G18 fikk tøff motstand i helgens Lerøy-runde. Det ble også en mager poengfangst for rødtrøyene. Det endte med et ettmålstap mot Konnerud, et 30-19-tap mot serieleder Falk Horten og uavgjort og ett poeng mot arrangør Bækkelaget.

– Alt i alt er jeg veldig fornøyd med måten vi presterer på, men vi skulle hatt et eller to poeng til. Jeg er allikevel stolt av hvordan gutta har stått frem, sier Follo-trener Ken Marius Krabbe.

Laget åpnet med et 23-22-tap mot Konnerud. Rødtrøyene lå under med ni til pause på 14-6, men en god 2. omgang holdt nesten til å hente hjem poeng.

Så ventet tabelltopp Falk Horten. Det ble tøft for Follo. Det endte med et 30-19-tap.

– Falk er et bedre lag enn oss, rett og slett. Når jeg så at vi ikke hadde noen sjanse, valgte jeg å hvile de spillerne som hadde spilt mest. Vi har en litt tynn tropp, sier Krabbe.

Poeng mot Bækkelaget

I helgens siste kamp, mot arrangørklubben Bækkelaget, ble det endelig poeng på Krabbes mannskap. Det endte uavgjort og 25–25.

– Jeg er veldig fornøyd med den kampen. Bækkelaget har fjorten spillere de rullerer masse på. Det har ikke vi, men allikevel holdt vi deres tempo helt inn, sier han.

Nå ligger Follo på ellevte plass. Målet er å komme seg inn blant topp fem.

– Klarer vi målsettingen har vi gjort en kjempeprestasjon. Vi har møtt topplagene, så heretter blir det å hente poeng, men vi må ta noen skalper fremover. Det blir tøft hver runde, og det blir mange jevne kamper, sier Krabbe.