Gå til sidens hovedinnhold

Røhmer: - Vi hevet oss

Artikkelen er over 6 år gammel

LANGHUS: Follo tapte 21-18 mot ØIF Arendal i sin siste kamp i gruppespillet i Legea Cup. Rødtrøyene lå under med tre til pause på 14-11. Da signalet lød for full tid var avstanden mellom lagene den samme på 21-18.

- Jeg syntes vi gjorde en bra kamp og sto godt sammen som et lag. Vi hevet oss veldig fra Fjellhammer-kampen, sier Espen Røhmer.

For Follo var påskrudd fra start mot Arendal og holdt følge til halvveis ut i omgangen. Rødtrøyene var litt slurvete fremover og traff stengene utallige ganger på sine skudd. Det blir man straffet for mot et så godt lag som Arendal, men Follo hadde fortsatt kontakt på 14-11 til pause.

Etter hvilen var Follo imponerende i sitt offensive forsvar. Bak det samme forsvaret stengte Dragan Kondic buret. Arendal satte inn kun tre mål det første kvarteret av annen omgang. Da var rødtrøyene bare ett mål bak på 16-15, men de kom aldri nærmere. Det endte med et tremålstap for Valter Perisas mannskap.

- Vi viste at vi har nivået inne når vi er på alle sammen og jobber kollektivt. Det var godt spill fremover og vi beveget oss godt bakover, sier Ole Viken i Follos trenerteam.

- Men mange av våre spillere er uerfarne og tar noen avslutninger vi blir straffet for. Da får vi kontra mot oss, og de har jo blant annet norges beste kantpar og norges beste målvakt. Vi tapte kampen på for mange skuddbom, fortsetter Viken.

- Mye potensial

Follo hadde få redninger i både kampen mot Bodø og mot Fjellhammer. Mot Arendal fikk målvakt Dragan Kondic vist seg frem. Med en redningsprosent på godt over femti i annen omgang, skal bosnieren ha en god del av æren for at laget kun slapp inn syv mål de siste 25 minuttene mot årets dobbeltmester.

- Det er deilig å få han i gang. Han har mye potensial bak der. I dag viste han hva som bor i ham, det kan bli spennende utover i sesongen når vi får trent enda mer sammen, sier Røhmer.

Jevnt

Follo har spilt helt jevnt med alle toppserieklubbene de har møtt i sesongoppkjøringen. Selv om det dreier seg om treningskamper, mener Follo-kapteinen at det forteller litt om lagets potensial.

- Det viser at vi er på et ganske bra nivå. Det lover bra for sesongen. Jeg håper vi klarer å få det ut når det gjelder, sier Røhmer.

Møter Kristiansand

Follo ble dermed nummer to i sin pulje, bak ØIF Arendal. Rødtrøyene møter dermed toeren i den andre gruppen, Kristiansand, i siste kamp i Legea cup.

Se bilder fra kampen her (krever innlogging):

Bildeserie

Bilder: ØIF Arendal - Follo HK

 

Kommentarer til denne saken