U-landslaget tapte stort mot Sverige

Bjørnar Pedersen var mestscorende for Norge. Her i aksjon i Ski-drakta.

Bjørnar Pedersen var mestscorende for Norge. Her i aksjon i Ski-drakta. Foto:

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

STRÖMSTAD/SVERIGE: Norges U-landslag i håndball, med Follo HKs Bjørnar Pedersen og Kasper Lothe i troppen, tapte torsdag med ti mål i en treningskamp i Sverige.

Norge fikk en god start, men utover i første omgang var det nabo Sverige som festet grepet og kunne gå til pause med en 17-12-ledelse. Tendensen fortsatte i andre omgang, og det endte med et timålstap. Det var ikke trener Anstein Enggravslia noe særlig fornøyd med.

– Jeg er egentlig litt skuffet. Det er unødvendig å tape med ti mål for Sverige, for vi er bedre enn dette, sier han til handball.no.

Bjørnar Pedersen var mestscorende for Norge med sine fire fulltreffere, det samme hadde Sandefjord-spilerne Simen Holand Petteren og Olaf Richter Hoffstad.

Lagene møtes til ny kamp i dag.

Sverige - Norge: 33-23 (17-12)

Landskamp, LM98

Sted: Nordby Supermarkethallen

Tilskuere: Ca. 150

Norge: Emil Kheri Imsgard, Simon Ypma, Eirik Varpe Preben Egeli, Ole Nærland, Andreas Horst Haugseng 3 mål, Anders Teige Bøe 2, Sindre Heldal, Bjørnar Pedersen 4, Kasper Lothe, Sander Løvlie Simonsen 2, Sander Wennberg Linderud, Simen Holand Pettersen, Olaf Richter Hoffstad 4, Fabian Sandven 3, Jacob Weidemann 4.

Utvisninger: Sverige: 2x2 min, Norge 1x2 min.

Artikkeltags