Gå til sidens hovedinnhold

Westby: - Tror Follo rykker opp

Artikkelen er over 6 år gammel

LANGHUS: En av de mest sentrale for Bodø i kampen mot Follo var Ski-gutt og tidligere Follo HK-spiller, Alexander Westby. Han var mestscorende for gjestene med sine elleve fulltreffere.

- Ja, jeg var fornøyd meg egen innsats. Jeg åpnet dårlig med et elendig skudd, men resten var bra. Det var moro, sier Alexander Westby.

- Er det ekstra moro å slå gamleklubben?

- Det er ikke så mange her jeg spilte med da jeg var i Follo. Det er mer det at jeg gleder meg til å spille her. Det er kjent, det er mye kjentfolk på tribunen. Man føler seg litt hjemme, sier venstrekanten.

- Ble dere overrasket over Follo?

- Nei, vi var egentlig veldig forberedt på det dem kom med, men vi ble veldig passive i starten og slapp til mange skudd. Mot slutten av andre omgang og begge ekstraomgangene stod vi bra bakover, sier han.

LES OGSÅ: Follo HK utslått etter ekstraomganger og straffekastdrama

SE FLERE BILDER her (krever innlogging)

Tror på opprykk

Westby har tro på Follo kan lykkes med å returnere til Grundigligaen etter denne sesongen. Troen ble ikke mindre etter kveldens kamp.

- Jeg trodde før sesongen også at de kom til å rykke opp. Så lenge (Henrik) Bielenberg, (Espen) Røhmer og Stian (Gabrielsen) prestererer, så har de veldig gode muligheter, tror han.

Venstrekanten satte inn fem av sine elleve scoringer fra syvmeteren. Det siste i straffekastkonkurransen. Han var trygg på alle sine forsøk.

- Jeg har bommet på tre av tre tidligere i år, røper han.

- I dag traff jeg på alt. Det var mer moro enn nervepirrende.

- Selv den siste?

- Ja. Jeg hadde bestemt meg og følte meg trygg på at den skulle gå inn. Det var moro.

Med gode Joachim Christensen mellom stengene, kan man kanskje også gå til en avgjørende straffekastkonkurranse med noe senkede skuldre.

- Ja, han er veldig, veldig god og spesielt når det drar seg til mot slutten. Da tar han frem det beste, hver gang. Når vi da setter alle straffene, blir det seier, sier Alexander Westby.

Kommentarer til denne saken