Dette sender vi i helgen

Follo HK og Kolbotn-damene kan sees på ØB.no i helgen.

Follo HK og Kolbotn-damene kan sees på ØB.no i helgen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fullstappet helg på ØB.no for den sportsinteresserte abonnenten.

DEL

ØB.no er virkelig fullstappet med sport denne helgen. Først og fremst kan vi skilte med tre sendinger av våre lokale lag: Ås fredag kveld, Kolbotn-damene lørdag ettermiddag og Follo HK søndag ettermiddag.

Ellers kan vi by på det aller beste fra norsk håndball, i tillegg til ishockey og NM i rallycross.

Sjekk ut menyen vår, og finn noe som frister:

Håndball

Eliteserien menn

Aksel Horgen fra Siggerud og Oskar Olafsson fra Oppegård stiller i Drammens blå drakter når de tar imot Halden i Drammenshallen lørdag 18.00. Halden har startet med to strake seiere, og har de lokale spillerne Thomas Solstad og Sander Thorbjørnsen i stallen. I målet finner du eks-Follo HK-keeper Dragan Kondic.

Kampen ser du her

ØIF Arendal-trener Marinko Kurtovic husker nok Follo HK godt. For tre år siden smalt cupbomben da sørlendingene ble slått ut av Follo i cupen. Han har riktig nok ikke med seg noen lokale helter når Falk Horten kommer på besøk på lørdag 18.00.

Kampen ser du her

Helgens siste kamp i herrenes eliteserie spilles i Bergen lørdag 18.00 når Fyllingen tar imot Nærbø.

Kampen ser du her

Eliteserien kvinner

Topplaget Tertnes tar imot dumepkandidaten Gjerpen i Bergen søndag 16.00.

Kampen ser du her

Kolbotn-jenta Anna Huses Byåsen reiser ned til Østlandet for å kjempe mot Rælingen i Marikollen flerbrukshall. Spørsmålet er om et av lagene klarer å hanke inn sesongens første topoenger. Avkast søndag 16.00.

Kampen ser du her

Tidligere så suverene Larvik får søndag 16.00 besøk av Fredrikstad. På hjemmelaget finner vi Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Ski-jente og gullgrossist på landslaget. Som kantkollega har hun fått Sara Møller, som har bøttet inn mål for Follo HK Damer tidligere. Hennes tidligere lagvenninne i Follo, Yasminee Gluic, står mellom stengene.

Kampen ser du her

Oppsal, vårt geografisk nærmeste topplag, sikret seg Follo HK Damers storscorer Janne Håvelsrud Eklo før sesongen. Søndag 16.00 drar de til sølvbyen Kongsberg, hvor hjemmelaget Skrim står på motsatt banehalvdel.

Kampen ser du her

Håndball 1. divisjon, kvinner

Follo HK Damer drar til Njårdhallen søndag ettermiddag for å møte Aker. Vi sender ikke kampen, men dekker den på vanlig måte med tekst og bilder. Flint Tønsberg - Førde er derimot tilgjengelig for våre abonnenter gjennom søsteravisene i Amedia.

Kampen ser du her

Håndball, 1. divisjon, herrer.

Follo HK møter St. Hallvard hjemme i Stil Arena på søndag. Den kampen sender vi, men lenken er ikke klargjort ennå. Kampstarter er søndag 18.00.

Våre naboer i sør, Herulf Moss, tar imot Viking to timer tidligere.

Kampen ser du her

Fotball

Toppserien

Kolbotns fotballdamer reiser til Oslo vest for å krige mot bunnlaget Lyn. KIL har i realiteten ikke noe å spille for, mens Lyn har mål om å klatre opp fra kvalifiseringsplassen til helt trygg plass. Det blir tøft. Kampstart er lørdag 15.00.

Kampen ser du her

LSK Kvinner er allerede den suverene serievinnere, selv om det gjenstår fire kamper av sesongen. Vanligvis har oppgjørene mot Stabæk vært toppoppgjør, men når avsparket tas på Nadderud fredag 19.00, har kampen én betydning: Klarer LSK å vinne alle kampene i årets seriespill?

Kampen ser du her

Både Arna-Bjørnar og Sandviken står med 33 poeng. Derfor blir lørdagens oppgjør meget avgjørende i kampen om bronseplassen i Toppserien. Byderbyet i Bergen har avspark på Stemmemyren lørdag 15.00.

Kampen ser du her

Klepp har et godt grep om andreplassen. Lørdag 15.00 får de besøk av den gamle storheten Trondheims-Ørn på Jæren.

Kampen ser du her

Tabelljumboen Grand Bodø tar imot Røa søndag 16.00. Tidligere Kolbotn-keeper Siiri Valimaa har sluppet inn flest mål i Toppserien så langt. Klarer hun å holde nullen når Røa, med de tidligere KIL-spillerne Kirvil Schau Odden og Nora Byom Nilssen, kommer på besøk?

Kampen ser du her

Postnord-ligaen, avdeling 1

Bærum - Grorud, lørdag 16.00

Elverum - Moss, lørdag 16.00

Nybergsund - Asker lørdag 16.00

Fram Larvik - Mjølner søndag 13.00

Raufoss - Fredrikstad søndag 16.00

Odd 2 - Hønefoss søndag 16.00

Postnord-ligaen, avdeling 2

KFUM Oslo - Nardo, lørdag 14.00

Brattvåg - Arendal, lørdag 14.00

Vidar - Skeid, lørdag 15.00

Egersund - Flekkerøy, lørdag 16.00

Vard Haugesund - Stjørdals-Blink, lørdag 16.00

Vålerenga 2 - Kjelsås, søndag 15.00

3. divisjon, avdeling 1

Follo FK spiller borte mot Molde 2 mandag kveld. Den kampen får vi dessverre ikke sendt.

Vi sender derimot bunnlaget Herds oppgjør hjemme mot Drøbak-Frogn lørdag 15.45.

Kampen ser du her

Amedia-ligaen

Vi skulle egentlig sende Rådes oppgjør mot Ås i kveld, men på grunn av uværet er sendingen avlyst. Kampen går som planlagt.

Adidas Cup

Det uoffisielle norgemesterskapet for yngre lag har sin finalerunde i helgen. Drøbak-Frogn har med to lag, som begge spiller i morgen, og finale/bronsefinale søndag.

Lørdag 15.00 spiller J17 mot FK Fyllingsdalen, mens G15 møter Skeid 16.00.

Du ser alle kampene fra helgens Adidas Cup her

Ishockey

1. divisjon, menn

Det er serieåpning i 1. divisjon i helgen. For noen år siden var Ski med i dette gode selskapet, men er per dags dato langt unna det. Klubben har også tidligere signalisert at de ikke har god nok økonomi til å rykke opp.

Hockey-Norge har et tydelig østlandspreg, og i divisjonen finner du blant annet Grüner, Hasle-Løren og Furuset.

Alle kampene finner du her

Svensk hockeyliga

En av de ypperste hockeyligaene i verden, den svenske eliteserien, kan du nå se på ØB.no.

Gjennom sesongen skal vi sende rundt 120 kamper fra både grunnspillet og sluttspillet. Det er kvalitetsproduksjoner, med 13 kameraer, grafikk, høydepunkter og amerikanske kommentatorer.

I helgen sender vi Malmös møte med storheten Färjestad, lørdag 15.15.

I årets sesong har vi fem nordmenn i ligaen: Mattias Nørstebø (Frölunda), Mats Rosseli Olsen (Frölunda), Michael Haga (Mora); Erlend Lesund (Mora) og Mathis Olimb (Skellefteå).

Alle kampene blir tilgjengelige på Norgessporten her.

Rallycross

Siste runde i rallycross-NM kjøres i Gardermoen Motorpark i helgen. Rundt 150 deltagere i flere klasser kjemper om norgemestertittelen.

Se runden her, fra lørdag morgen

Artikkeltags