SKI: - Fanklubben har ikke blitt stor foreløpig, men det er moro at noen har tatt initiativet til dette. Selv er jeg ikke PR-kåt, men dette er veldig greit, sier Torodd Weydahl, som dermed er den første Follo-spilleren som har fått sin egen fanklubb, selvfølgelig med egen hjemmeside (www.geocities.com/torodden).
- Det viktigste for meg, er at de som lager denne siden også har det gøy, fortsetter Follo-spilleren, som både håper og tror det også blir gøy i Skihallen onsdag kveld. Da skal Follo HK avansere fra 4. runde i cupen.

Forsterkninger.

- Det blir tøft. Vi møtte Haslum i 1. divisjon i fjor. Det oppgjøret endte med seier til oss etter en tøff batalje. Siden den gang har nok Haslum fått en del forsterkninger, sier Weydahl, som ikke er i tvil om at Haslum er det beste 1. divisjonslaget for tiden. At laget også holder høy standard, viste laget i forrige runde, da eliteserielaget Drammen ble satt utenfor i cupen.
- Vi går selvfølgelig for seier, men tar ingen ting på forskudd. De kommer nok til Skihallen for å sette ytterligere ett eliteserielaget utenfor i cupen, sier Follo-spilleren.
- Hva betyr cupen for dere?
- Det er en liten bonus. Det blir mer gøy jo lengre vi kommer. Det tror jeg også publikum setter stor pris på. Særlig nå som det ikke går så godt i serien.

Mer spilletid.

I seriekampen mot Nit/Hak for en tid tilbake, satt fem av medlemmene i Torodds supporterklubb på tribunen. Follo HK tapte kampen, men fanklubben vant ett nytt medlem. Det var de fornøyd med.
Fanklubbens medlemmer har også et klart budskap til trenerduoen Lars Abelsen og Erik Horgen: Gi vår helt mer spilletid.
- Ingen spillere får vel nok spilletid i egne øyne. Slik er det alltid. Men jeg er opptatt av å si ifra at jeg ønsker å spille mer. Hvis ikke en spiller ikke reagerer, kan det også bli oppfattet som han ikke bryr seg. Da vil jeg finne meg noe annet, sier Torodd Weydahl før han legger til at det er treneren som bestemmer.