SKI: Og han spiller ikke verken i Tippeligaen eller i Premier League. Martin Flatgård var i år med på å ta Oppegårds fotballherrer opp i 4. divisjon. Han har også en fartstid på Skeids juniorlag hvor han blant annet spilte sammen med sin nære venn, og nå landslagsspiller, Daniel Braaten. Spill i 4. divisjon blir man ikke rik av, annet enn på opplevelser. Midtbanespilleren  med silkefoten står imidlertid som hovedeier av det familiedrevne selskapet Glomar A/S. De er inne på eiersiden i flere selskaper innen marin sektor (lakseoppdrett) samt øvrige investeringer i inn- og utland.

– Jeg fryktet at denne telefonen skulle komme, sier Martin Flatgård da ØB ringer.

Vel vitende om at formuen har steget betraktelig siden 2010. 30-åringen står oppført med en formue på 128 643 572 kroner.


– Dette er som jeg sa et familieeid selskap hvor jeg nå står som hovedeier. Det er blitt foretatt noen vellykkede transaksjoner i løpet av fjoråret. Det var min far (aktiv i norsk næringsliv)) som startet dette, og meningen er at selskapet skal gå i arv og nå er det jeg som har tatt over, sier Flatgård.

Han har egentlig mest lyst til å prate fotball. Og da om Oppegård.


– Vi trenger ny trener nå. Geir (Sjøvold) gir seg. Hvis noen har noen navn å komme med så kan de kontakte meg. Jeg vil sannsynligvis være med i prosessen rundt det å få fatt i en ny trener, sier Flatgård.


– Hvordan vil Oppegård gjøre det i 4. divisjon?


Klarer vi å få trent bra nok, håper og tror jeg at det skal gå bra i 4. divisjon også, sier Follos rikeste fotballspiller.