Ingrid Schjelderup og Nora Holstad forlater Kolbotn

Ingrid Schjelderup forlater Kolbotn og går til Linköping i Sverige. Det samme gjør midtstopper Nora Holstad.

Ingrid Schjelderup forlater Kolbotn og går til Linköping i Sverige. Det samme gjør midtstopper Nora Holstad.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

To av Kolbotns desidert beste og mest sentrale spillere, Ingrid Schjelderup og Nora Holstad, forlater Kolbotn og går til den svenske toppklubben Linköping.

DEL

SKI: Begge har skrevet under på en ettårskontrakt som kan forlenges med ett år. Både Schjelderup og Holstad sto uten kontrakt med Kolbotn.

- Det er så enkelt som at jeg føler jeg trenger nye utfordringer, sier Ingrid Schjelderup, som blant annet fikk sin debut på A-landslaget denne sesongen.

- Jeg har vært i Kolbotn i seks år og er takknemlig for den tiden jeg har hatt i klubben. Hvis jeg noen gang skulle prøve noe nytt synes jeg det var greit å ikke vente for lenge, sier 22-åringen.

Både hun og Holstad blir fulltids fotballspillere i den svenske klubben, som er regjerende cup og seriemester i Sverige.

- Det går an å leve av dette, sier Schjelderup, som har vært over for å se på forholdene i sin nye klubb.

- All ting er mye mer proft lagt opp der borte, mener hun.

- Hva nå med Kolbotn? Klubben har mistet utrolig mange spillere siden 2006, og nå forsvinner to bærebjelker til...?

- Jeg prøver ikke å tenke på det, da får jeg litt skyldfølelse. Jeg går i alle fall ikke til Røa eller Stabæk. Da hadde det nok vært litt verre. Jeg håper de respekterer at jeg vil prøve noe nytt, sier Schjelderup.

- Blir du Kolbotn-spiller igjen noen gang?

- Man skal ikke se bort ifra det. Det skal nok en del til om jeg ikke spiller i KIL igjen, avslutter hun.

De to starter opp i sin nye klubb i januar.

Etter 2009-sesongen har Kolbotn nå mistet Christine Colombo Nilsen, Isabell Herlovsen, Nora Holstad, Ingrid Schjelderup, Miriam Mumtaz og Thora Helgadottir. Det er også klart at Kristine Lindblom ser ut til å være tapt for Sofiemyr-klubben. Så langt har ingen nye signert.

Artikkeltags