Gå til sidens hovedinnhold

Oppegård reddet uavgjort på overtid

Artikkelen er over 8 år gammel

ØSTRE GREVERUD: Ett minutt på overtid reddet Timothy Herland det ene poenget for Oppegård i kveldens møte med Oslojuvelene på Østre Greverud kunstgress.

– Som han gjorde så mange ganger i fjor dukket han opp på bakre stolpe og headet en ball som var 30 centimeter over bakken, i mål, sier lagleder i Oppegård Magne Mellem Enoksen.

Dermed endte oppgjøret 3–3. Baklengsmålet på overtid ble for mye for en av Oslojuvelenes spillere. Han kopierte ifølge Enoksen Rosenborgs Nickie Bille og rev av seg drakta. Om den ble revet helt i stykker er imidlertid noe usikkert. Bortelagets spiller fikk i alle fall se det gule kortet etter opptrinnet.

TABELL 4. Divisjon

Dårlig start

Oppegård fikk en begredelig start på kveldens kamp. Allerede etter to minutter lå den første ballen i nettet bak Oppegårds keeper Kristoffer Steen. Fire minutter senere raslet det igjen i nettet bak Steen.

Det ble en hendelsesrik første halvtime på Østre Greverud. Oppegård reduserte ved Shakil Mohammad etter 20 minutter. Oslojuvelene var imidlertid oppe i tomålsledelse igjen fire minutter senere. I det 29. minutt reduserte Oppegård igjen. Denne gangen ved hjelp av en motstander. 2–3 sto seg til pause.

– Forsvaret vårt var på litt gyngende grunn i første omgang og da ble det farlig hver gang de kom. Vi hadde mest ball og flest sjanser, så sånn sett var det litt kjipt å ligge under ved pause, sier Enoksen, som gledet seg over det ene poenget.

– Det er klart at når vi utligner på overtid så er det jo deilig, men kampen sett under ett hadde vi kanskje fortjent å vinne, avslutter Oppegård-lederen.