LANGHUS: Follo HK 2 slo Haslum 2 29–24 (16–13) i en 2. divisjonskamp i håndball torsdag kveld. Etter en jevn 1. omgang rykket Follo i starten av 2. omgang. Da satt forsvars- og målvaktsspillet bra. Fremover på banen var det Henrik Bielenberg som nok en gang banket hardest på A-lagsdøren. Bielenberg scoret 12 ganger før bortelaget fant ut at det var best å sette et merke på ham. Strekspiller Benjamin Herseth hadde også dagen med åtte scoringer. Trener Lars Olsen var godt fornøyd med seieren som førte Follo-rekruttene opp på 4. plass på tabellen.

– Det ble ikke noen skjønnhetskamp men selv om vi gjør mye feil spiller vi til tider veldig bra håndball. Vi er blitt mye roligere, sier Olsen, som også var bra fornøyd med det som skjedde bakover på banen.

– Vi spiller mye 6-0, øver på det fordi A-laget spiller det samme. Da må vi ta litt etter, og det fungerte etter hvert veldig veldig bra. Samtidig tok Håvard (Åsheim) det han skal ta og litt til når han fikk et ordentlig forsvar foran seg, sier Olsen.

Tabell 2. divisjon